Silvergate Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Silvergate Capital Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Silvergate Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Silvergate Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Silvergate Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Silvergate Capital Corp delen.

Silvergate Capital Corp is gevestigd in La Jolla in US. Silvergate Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Alan Lane is de CEO van Silvergate Capital Corp.

Silvergate Capital Corp

Aandelen Silvergate Capital kopen

Koop Silvergate Capital Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Silvergate Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Silvergate Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Silvergate Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Silvergate Capital.

Silvergate Capital koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $78,91 +5,66%
Handelsvolume 550.719
Openingskoers $74,68
Hoogste koers $79,81
Laagste koers $74,24
Koersbereik $5,57
Ticker SI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Silvergate Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Silvergate Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $78,91 +5,66% 550.719 $74,68 $79,81 $74,24
27 september 2022 $74,73 -1,57% 522.234 $75,92 $79,11 $73,15
26 september 2022 $73,55 -0,15% 399.022 $73,66 $76,67 $72,60
23 september 2022 $73,98 -0,05% 801.827 $74,02 $74,07 $70,51
22 september 2022 $75,67 -3,47% 597.598 $78,39 $78,70 $74,59

Aandelen Silvergate Capital Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Silvergate Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Silvergate Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Silvergate Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Silvergate Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Silvergate Capital over de laatste 5 handelsdagen

Silvergate Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Silvergate Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Silvergate Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Silvergate Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Silvergate Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Silvergate Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Silvergate Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Silvergate Capital.

Silvergate Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Silvergate Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Silvergate Capital Corp?

De CEO van Silvergate Capital Corp is Alan Lane.

Wat is de actuele Silvergate Capital Corp aandelen koers?

Het Silvergate Capital Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $74,68, de hoogste koers was $79,81 en de laagste koers was $74,24. De slotkoers was $78,91 en is daarmee met 5,59% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Silvergate Capital Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Silvergate Capital Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Silvergate Capital Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Silvergate Capital Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Silvergate Capital Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Silvergate Capital Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Silvergate Capital Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Silvergate Capital Corp stijgen in 2022?

Gaat Silvergate Capital Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Silvergate Capital Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Silvergate Capital Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Silvergate Capital Corp aandelen kopen?

Silvergate Capital Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Silvergate Capital Corp aandelen kopen:

Andere aandelen