SilverBow Resources Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SilverBow Resources Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SilverBow Resources, wat de huidige verwachtingen zijn van SilverBow Resourcesen hoe de toekomst eruit zal zien voor SilverBow Resources. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SilverBow Resources Inc delen.

SilverBow Resources Inc is gevestigd in Houston in US. SilverBow Resources telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Terry Swift is de CEO van SilverBow Resources Inc.

SilverBow Resources Inc

Aandelen SilverBow Resources kopen

Koop SilverBow Resources Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SilverBow Resources stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SilverBow Resources  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SilverBow Resources aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SilverBow Resources.

SilverBow Resources koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $35,69 +0,79%
Handelsvolume 93.672
Openingskoers $35,41
Hoogste koers $36,54
Laagste koers $35,41
Koersbereik $1,13
Ticker SBOW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SilverBow Resources koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SilverBow Resources over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $35,69 +0,79% 93.672 $35,41 $36,54 $35,41
23 november 2022 $35,55 +0,14% 167.875 $35,50 $36,05 $34,85
22 november 2022 $35,92 +3,25% 211.385 $34,79 $36,30 $34,71
21 november 2022 $34,23 +3,20% 377.069 $33,17 $34,24 $30,79
18 november 2022 $34,00 +0,53% 293.913 $33,82 $34,32 $32,55

Aandelen SilverBow Resources Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SilverBow Resources? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SilverBow Resources koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SilverBow Resources te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SilverBow Resources van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SilverBow Resources over de laatste 5 handelsdagen

SilverBow Resources aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SilverBow Resources koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SilverBow Resources nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SilverBow Resources

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SilverBow Resources koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SilverBow Resources in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SilverBow Resources. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SilverBow Resources.

SilverBow Resources aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SilverBow Resources: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SilverBow Resources Inc?

De CEO van SilverBow Resources Inc is Terry Swift.

Wat is de actuele SilverBow Resources Inc aandelen koers?

Het SilverBow Resources Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $35,41, de hoogste koers was $36,54 en de laagste koers was $35,41. De slotkoers was $35,69 en is daarmee met 0,39% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SilverBow Resources Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SilverBow Resources Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SilverBow Resources Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SilverBow Resources Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SilverBow Resources Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SilverBow Resources Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SilverBow Resources Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SilverBow Resources Inc stijgen in 2022?

Gaat SilverBow Resources Inc volgend jaar in de prijs omhoog? SilverBow Resources Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SilverBow Resources Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SilverBow Resources Inc aandelen kopen?

SilverBow Resources Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SilverBow Resources Inc aandelen kopen:

Andere aandelen