Sif Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sif Holding N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sif Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Sif Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sif Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sif Holding N.V. delen.

Sif Holding N.V. is gevestigd in Roermond in Netherlands. Sif Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Fred van Beers is de CEO van Sif Holding N.V..

Sif Holding N.V.

Aandelen Sif Holding kopen

Koop Sif Holding N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sif Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sif Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sif Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sif Holding.

Sif Holding koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers €9,85 +3,25%
Handelsvolume 11.322
Openingskoers €9,54
Hoogste koers €9,85
Laagste koers €9,54
Koersbereik €0,31
Ticker SIFG
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Sif Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sif Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 €9,85 +3,25% 11.322 €9,54 €9,85 €9,54
28 september 2022 €9,66 +0,42% 21.500 €9,62 €9,76 €9,52
27 september 2022 €9,76 +2,74% 25.144 €9,50 €9,76 €9,50
26 september 2022 €9,53 -3,15% 9.081 €9,84 €9,84 €9,49
22 september 2022 €9,72 -0,82% 12.280 €9,80 €9,80 €9,70

Aandelen Sif Holding N.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sif Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sif Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sif Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sif Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sif Holding over de laatste 5 handelsdagen

Sif Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sif Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sif Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sif Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sif Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sif Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sif Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sif Holding.

Sif Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sif Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sif Holding N.V.?

De CEO van Sif Holding N.V. is Fred van Beers.

Wat is de actuele Sif Holding N.V. aandelen koers?

Het Sif Holding N.V.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van €9,54, de hoogste koers was €9,85 en de laagste koers was €9,54. De slotkoers was €9,85 en is daarmee met 1,97% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sif Holding N.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sif Holding N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sif Holding N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sif Holding N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sif Holding N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sif Holding N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sif Holding N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sif Holding N.V. stijgen in 2022?

Gaat Sif Holding N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Sif Holding N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sif Holding N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sif Holding N.V. aandelen kopen?

Sif Holding N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sif Holding N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen