Shinhan Financial Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Shinhan Financial Group Co. Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Shinhan Financial Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Shinhan Financial Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Shinhan Financial Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Shinhan Financial Group Co. Ltd. delen.

Shinhan Financial Group Co. Ltd. is gevestigd in Seoul in South Korea. Shinhan Financial Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Yong Byoung Cho is de CEO van Shinhan Financial Group Co. Ltd..

Shinhan Financial Group Co. Ltd.

Aandelen Shinhan Financial Group kopen

Koop Shinhan Financial Group Co. Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Shinhan Financial Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Shinhan Financial Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Shinhan Financial Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Shinhan Financial Group.

Shinhan Financial Group koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $27,69 +0,95%
Handelsvolume 143.944
Openingskoers $27,43
Hoogste koers $27,85
Laagste koers $27,40
Koersbereik $0,45
Ticker SHG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Shinhan Financial Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Shinhan Financial Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $27,69 +0,95% 143.944 $27,43 $27,85 $27,40
23 november 2022 $27,41 +1,44% 91.103 $27,02 $27,43 $26,97
22 november 2022 $27,24 +1,08% 103.030 $26,95 $27,24 $26,94
21 november 2022 $27,00 +0,75% 86.546 $26,80 $27,00 $26,68
18 november 2022 $27,08 +0,11% 84.529 $27,05 $27,17 $26,85

Aandelen Shinhan Financial Group Co. Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Shinhan Financial Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Shinhan Financial Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Shinhan Financial Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Shinhan Financial Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Shinhan Financial Group over de laatste 5 handelsdagen

Shinhan Financial Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Shinhan Financial Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Shinhan Financial Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Shinhan Financial Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Shinhan Financial Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Shinhan Financial Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Shinhan Financial Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Shinhan Financial Group.

Shinhan Financial Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Shinhan Financial Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Shinhan Financial Group Co. Ltd.?

De CEO van Shinhan Financial Group Co. Ltd. is Yong Byoung Cho.

Wat is de actuele Shinhan Financial Group Co. Ltd. aandelen koers?

Het Shinhan Financial Group Co. Ltd.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $27,43, de hoogste koers was $27,85 en de laagste koers was $27,40. De slotkoers was $27,69 en is daarmee met 1,02% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Shinhan Financial Group Co. Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Shinhan Financial Group Co. Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Shinhan Financial Group Co. Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Shinhan Financial Group Co. Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Shinhan Financial Group Co. Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Shinhan Financial Group Co. Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Shinhan Financial Group Co. Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Shinhan Financial Group Co. Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Shinhan Financial Group Co. Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Shinhan Financial Group Co. Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Shinhan Financial Group Co. Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Shinhan Financial Group Co. Ltd. aandelen kopen?

Shinhan Financial Group Co. Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Shinhan Financial Group Co. Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen