SFL Corporation Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SFL Corporation Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SFL Corporation, wat de huidige verwachtingen zijn van SFL Corporationen hoe de toekomst eruit zal zien voor SFL Corporation. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SFL Corporation Ltd delen.

SFL Corporation Ltd is gevestigd in 14 Par La Ville Road in Bermuda. SFL Corporation telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van SFL Corporation Ltd.

SFL Corporation Ltd

Aandelen SFL Corporation kopen

Koop SFL Corporation Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SFL Corporation stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SFL Corporation  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SFL Corporation aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SFL Corporation.

SFL Corporation koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $9,53 0,00%
Handelsvolume 723.441
Openingskoers $9,53
Hoogste koers $9,62
Laagste koers $9,45
Koersbereik $0,17
Ticker SFL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SFL Corporation koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SFL Corporation over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $9,53 0,00% 723.441 $9,53 $9,62 $9,45
7 december 2022 $9,42 -1,67% 1.194.995 $9,58 $9,64 $9,37
6 december 2022 $9,60 -2,24% 851.453 $9,82 $9,88 $9,53
5 december 2022 $9,80 -1,80% 936.456 $9,98 $10,14 $9,76
2 december 2022 $9,99 +2,99% 842.050 $9,70 $10,00 $9,70

Aandelen SFL Corporation Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SFL Corporation? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SFL Corporation koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SFL Corporation te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SFL Corporation van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SFL Corporation over de laatste 5 handelsdagen

SFL Corporation aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SFL Corporation koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SFL Corporation nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SFL Corporation

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SFL Corporation koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SFL Corporation in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SFL Corporation. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SFL Corporation.

SFL Corporation aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SFL Corporation: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SFL Corporation Ltd?

De CEO van SFL Corporation Ltd is .

Wat is de actuele SFL Corporation Ltd aandelen koers?

Het SFL Corporation Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $9,53, de hoogste koers was $9,62 en de laagste koers was $9,45. De slotkoers was $9,53 en is daarmee met 1,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SFL Corporation Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SFL Corporation Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SFL Corporation Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SFL Corporation Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SFL Corporation Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SFL Corporation Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SFL Corporation Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SFL Corporation Ltd stijgen in 2022?

Gaat SFL Corporation Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? SFL Corporation Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SFL Corporation Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SFL Corporation Ltd aandelen kopen?

SFL Corporation Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SFL Corporation Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen