ServisFirst Bancshares Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ServisFirst Bancshares Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ServisFirst Bancshares, wat de huidige verwachtingen zijn van ServisFirst Bancsharesen hoe de toekomst eruit zal zien voor ServisFirst Bancshares. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ServisFirst Bancshares Inc delen.

ServisFirst Bancshares Inc is gevestigd in in . ServisFirst Bancshares telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van ServisFirst Bancshares Inc.

ServisFirst Bancshares Inc

Aandelen ServisFirst Bancshares kopen

Koop ServisFirst Bancshares Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ServisFirst Bancshares stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ServisFirst Bancshares  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ServisFirst Bancshares aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ServisFirst Bancshares.

ServisFirst Bancshares koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $73,03 +0,51%
Handelsvolume 113.045
Openingskoers $72,66
Hoogste koers $73,13
Laagste koers $71,57
Koersbereik $1,56
Ticker SFBS
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de ServisFirst Bancshares koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ServisFirst Bancshares over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $73,03 +0,51% 113.045 $72,66 $73,13 $71,57
7 december 2022 $72,27 -0,11% 87.296 $72,35 $72,80 $71,85
6 december 2022 $72,39 -0,84% 143.761 $73,00 $73,12 $71,89
5 december 2022 $72,87 -4,66% 159.471 $76,43 $77,19 $71,73
2 december 2022 $77,01 +1,30% 63.805 $76,02 $77,04 $76,02

Aandelen ServisFirst Bancshares Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ServisFirst Bancshares? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ServisFirst Bancshares koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ServisFirst Bancshares te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ServisFirst Bancshares van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ServisFirst Bancshares over de laatste 5 handelsdagen

ServisFirst Bancshares aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ServisFirst Bancshares koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ServisFirst Bancshares nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ServisFirst Bancshares

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ServisFirst Bancshares koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ServisFirst Bancshares in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ServisFirst Bancshares. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ServisFirst Bancshares.

ServisFirst Bancshares aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ServisFirst Bancshares: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ServisFirst Bancshares Inc?

De CEO van ServisFirst Bancshares Inc is .

Wat is de actuele ServisFirst Bancshares Inc aandelen koers?

Het ServisFirst Bancshares Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $72,66, de hoogste koers was $73,13 en de laagste koers was $71,57. De slotkoers was $73,03 en is daarmee met 1,05% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ServisFirst Bancshares Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ServisFirst Bancshares Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ServisFirst Bancshares Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ServisFirst Bancshares Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ServisFirst Bancshares Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ServisFirst Bancshares Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ServisFirst Bancshares Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ServisFirst Bancshares Inc stijgen in 2022?

Gaat ServisFirst Bancshares Inc volgend jaar in de prijs omhoog? ServisFirst Bancshares Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ServisFirst Bancshares Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ServisFirst Bancshares Inc aandelen kopen?

ServisFirst Bancshares Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ServisFirst Bancshares Inc aandelen kopen:

Andere aandelen