Service Corp. International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Service Corp. International bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Service Corp. International, wat de huidige verwachtingen zijn van Service Corp. Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Service Corp. International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Service Corp. International delen.

Service Corp. International is gevestigd in Houston in US. Service Corp. International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Other Services (except Public Administration). Thomas Ryan is de CEO van Service Corp. International.

Service Corp. International

Aandelen Service Corp. International kopen

Koop Service Corp. International aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Service Corp. International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Service Corp. International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Service Corp. International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Service Corp. International.

Service Corp. International koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $58,00 -0,19%
Handelsvolume 1.094.654
Openingskoers $58,11
Hoogste koers $58,64
Laagste koers $56,99
Koersbereik $1,66
Ticker SCI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Service Corp. International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Service Corp. International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $58,00 -0,19% 1.094.654 $58,11 $58,64 $56,99
28 september 2022 $58,45 +2,42% 1.152.931 $57,07 $58,75 $56,91
27 september 2022 $57,15 -2,02% 1.145.316 $58,33 $58,45 $56,85
26 september 2022 $57,87 -0,02% 1.229.296 $57,88 $58,61 $57,52
23 september 2022 $57,95 +0,99% 1.039.514 $57,38 $58,00 $56,95

Aandelen Service Corp. International koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Service Corp. International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Service Corp. International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Service Corp. International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Service Corp. International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Service Corp. International over de laatste 5 handelsdagen

Service Corp. International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Service Corp. International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Service Corp. International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Service Corp. International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Service Corp. International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Service Corp. International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Service Corp. International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Service Corp. International.

Service Corp. International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Service Corp. International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Service Corp. International?

De CEO van Service Corp. International is Thomas Ryan.

Wat is de actuele Service Corp. International aandelen koers?

Het Service Corp. International-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $58,11, de hoogste koers was $58,64 en de laagste koers was $56,99. De slotkoers was $58,00 en is daarmee met 0,77% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Service Corp. International kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Service Corp. International te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Service Corp. International te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Service Corp. International wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Service Corp. International koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Service Corp. International ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Service Corp. International? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Service Corp. International stijgen in 2022?

Gaat Service Corp. International volgend jaar in de prijs omhoog? Service Corp. International is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Service Corp. International en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Service Corp. International aandelen kopen?

Service Corp. International aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Service Corp. International aandelen kopen:

Andere aandelen