Seritage Growth Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Seritage Growth Properties bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Seritage Growth Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Seritage Growth Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Seritage Growth Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Seritage Growth Properties delen.

Seritage Growth Properties is gevestigd in New York in US. Seritage Growth Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Benjamin Schall is de CEO van Seritage Growth Properties.

Seritage Growth Properties

Aandelen Seritage Growth Properties kopen

Koop Seritage Growth Properties aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Seritage Growth Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Seritage Growth Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Seritage Growth Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Seritage Growth Properties.

Seritage Growth Properties koers

Datum 26 september 2022
Slotkoers $8,73 -3,22%
Handelsvolume 964.426
Openingskoers $9,02
Hoogste koers $9,17
Laagste koers $8,70
Koersbereik $0,47
Ticker SRG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Seritage Growth Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Seritage Growth Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
26 september 2022 $8,73 -3,22% 964.426 $9,02 $9,17 $8,70
23 september 2022 $9,17 -0,86% 1.010.671 $9,25 $9,46 $9,04
22 september 2022 $9,47 -5,77% 1.446.328 $10,05 $10,17 $9,26
21 september 2022 $10,05 -8,64% 1.611.159 $11,00 $11,00 $10,05
20 september 2022 $11,05 -4,74% 700.992 $11,60 $11,60 $11,03

Aandelen Seritage Growth Properties koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Seritage Growth Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Seritage Growth Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Seritage Growth Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Seritage Growth Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Seritage Growth Properties over de laatste 5 handelsdagen

Seritage Growth Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Seritage Growth Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Seritage Growth Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Seritage Growth Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Seritage Growth Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Seritage Growth Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Seritage Growth Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Seritage Growth Properties.

Seritage Growth Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Seritage Growth Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Seritage Growth Properties?

De CEO van Seritage Growth Properties is Benjamin Schall.

Wat is de actuele Seritage Growth Properties aandelen koers?

Het Seritage Growth Properties-aandeel had op 26-09-2022 een openingskoers van $9,02, de hoogste koers was $9,17 en de laagste koers was $8,70. De slotkoers was $8,73 en is daarmee met 4,80% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Seritage Growth Properties kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Seritage Growth Properties te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Seritage Growth Properties te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Seritage Growth Properties wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Seritage Growth Properties koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Seritage Growth Properties ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Seritage Growth Properties? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Seritage Growth Properties stijgen in 2022?

Gaat Seritage Growth Properties volgend jaar in de prijs omhoog? Seritage Growth Properties is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Seritage Growth Properties en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Seritage Growth Properties aandelen kopen?

Seritage Growth Properties aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Seritage Growth Properties aandelen kopen:

Andere aandelen