Sequans Communications S.A Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sequans Communications S.A bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sequans Communications S.A, wat de huidige verwachtingen zijn van Sequans Communications S.Aen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sequans Communications S.A. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sequans Communications S.A delen.

Sequans Communications S.A is gevestigd in Colombes in France. Sequans Communications S.A telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Georges Karam is de CEO van Sequans Communications S.A.

Sequans Communications S.A

Aandelen Sequans Communications S.A kopen

Koop Sequans Communications S.A aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sequans Communications S.A stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sequans Communications S.A  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sequans Communications S.A aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sequans Communications S.A.

Sequans Communications S.A koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,53 +0,86%
Handelsvolume 47.085
Openingskoers $3,50
Hoogste koers $3,62
Laagste koers $3,40
Koersbereik $0,22
Ticker SQNS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sequans Communications S.A koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sequans Communications S.A over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,53 +0,86% 47.085 $3,50 $3,62 $3,40
28 september 2022 $3,56 +0,85% 28.857 $3,53 $3,64 $3,37
27 september 2022 $3,56 -2,47% 55.621 $3,65 $3,73 $3,50
26 september 2022 $3,71 +1,13% 30.942 $3,67 $3,79 $3,60
23 september 2022 $3,76 +1,62% 71.057 $3,70 $3,76 $3,57

Aandelen Sequans Communications S.A koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sequans Communications S.A? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sequans Communications S.A koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sequans Communications S.A te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sequans Communications S.A van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sequans Communications S.A over de laatste 5 handelsdagen

Sequans Communications S.A aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sequans Communications S.A koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sequans Communications S.A nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sequans Communications S.A

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sequans Communications S.A koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sequans Communications S.A in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sequans Communications S.A. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sequans Communications S.A.

Sequans Communications S.A aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sequans Communications S.A: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sequans Communications S.A?

De CEO van Sequans Communications S.A is Georges Karam.

Wat is de actuele Sequans Communications S.A aandelen koers?

Het Sequans Communications S.A-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,50, de hoogste koers was $3,62 en de laagste koers was $3,40. De slotkoers was $3,53 en is daarmee met 0,84% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sequans Communications S.A kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sequans Communications S.A te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sequans Communications S.A te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sequans Communications S.A wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sequans Communications S.A koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sequans Communications S.A ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sequans Communications S.A? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sequans Communications S.A stijgen in 2022?

Gaat Sequans Communications S.A volgend jaar in de prijs omhoog? Sequans Communications S.A is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sequans Communications S.A en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sequans Communications S.A aandelen kopen?

Sequans Communications S.A aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sequans Communications S.A aandelen kopen:

Andere aandelen