Sensient Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sensient Technologies Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sensient Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Sensient Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sensient Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sensient Technologies Corp. delen.

Sensient Technologies Corp. is gevestigd in Milwaukee in US. Sensient Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Paul Manning is de CEO van Sensient Technologies Corp..

Sensient Technologies Corp.

Aandelen Sensient Technologies kopen

Koop Sensient Technologies Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sensient Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sensient Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sensient Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sensient Technologies.

Sensient Technologies koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $74,49 -1,44%
Handelsvolume 137.913
Openingskoers $75,58
Hoogste koers $75,58
Laagste koers $74,09
Koersbereik $1,49
Ticker SXT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sensient Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sensient Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $74,49 -1,44% 137.913 $75,58 $75,58 $74,09
30 november 2022 $74,71 +1,60% 244.651 $73,53 $74,77 $71,86
29 november 2022 $73,51 +0,15% 95.043 $73,40 $74,27 $73,05
28 november 2022 $73,76 +0,12% 139.756 $73,67 $74,28 $73,10
25 november 2022 $74,24 +0,34% 48.018 $73,99 $74,60 $73,72

Aandelen Sensient Technologies Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sensient Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sensient Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sensient Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sensient Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sensient Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Sensient Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sensient Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sensient Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sensient Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sensient Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sensient Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sensient Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sensient Technologies.

Sensient Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sensient Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sensient Technologies Corp.?

De CEO van Sensient Technologies Corp. is Paul Manning.

Wat is de actuele Sensient Technologies Corp. aandelen koers?

Het Sensient Technologies Corp.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $75,58, de hoogste koers was $75,58 en de laagste koers was $74,09. De slotkoers was $74,49 en is daarmee met 0,29% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sensient Technologies Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sensient Technologies Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sensient Technologies Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sensient Technologies Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sensient Technologies Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sensient Technologies Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sensient Technologies Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sensient Technologies Corp. stijgen in 2022?

Gaat Sensient Technologies Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Sensient Technologies Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sensient Technologies Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sensient Technologies Corp. aandelen kopen?

Sensient Technologies Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sensient Technologies Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen