Sensata Technologies Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sensata Technologies Holding Plc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sensata Technologies Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Sensata Technologies Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sensata Technologies Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sensata Technologies Holding Plc delen.

Sensata Technologies Holding Plc is gevestigd in Swindon in United Kingdom. Sensata Technologies Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Jeffrey Cote is de CEO van Sensata Technologies Holding Plc.

Sensata Technologies Holding Plc

Aandelen Sensata Technologies Holding kopen

Koop Sensata Technologies Holding Plc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sensata Technologies Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sensata Technologies Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sensata Technologies Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sensata Technologies Holding.

Sensata Technologies Holding koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $45,22 +1,01%
Handelsvolume 663.798
Openingskoers $44,77
Hoogste koers $45,42
Laagste koers $44,61
Koersbereik $0,82
Ticker ST
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sensata Technologies Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sensata Technologies Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $45,22 +1,01% 663.798 $44,77 $45,42 $44,61
1 december 2022 $45,57 +0,71% 990.414 $45,25 $45,80 $44,91
30 november 2022 $45,10 +2,27% 1.956.978 $44,10 $45,12 $43,42
29 november 2022 $44,00 +1,01% 984.510 $43,56 $44,38 $43,56
28 november 2022 $43,47 -2,60% 1.494.052 $44,63 $44,95 $43,10

Aandelen Sensata Technologies Holding Plc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sensata Technologies Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sensata Technologies Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sensata Technologies Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sensata Technologies Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sensata Technologies Holding over de laatste 5 handelsdagen

Sensata Technologies Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sensata Technologies Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sensata Technologies Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sensata Technologies Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sensata Technologies Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sensata Technologies Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sensata Technologies Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sensata Technologies Holding.

Sensata Technologies Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sensata Technologies Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sensata Technologies Holding Plc?

De CEO van Sensata Technologies Holding Plc is Jeffrey Cote.

Wat is de actuele Sensata Technologies Holding Plc aandelen koers?

Het Sensata Technologies Holding Plc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $44,77, de hoogste koers was $45,42 en de laagste koers was $44,61. De slotkoers was $45,22 en is daarmee met 0,77% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sensata Technologies Holding Plc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sensata Technologies Holding Plc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sensata Technologies Holding Plc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sensata Technologies Holding Plc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sensata Technologies Holding Plc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sensata Technologies Holding Plc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sensata Technologies Holding Plc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sensata Technologies Holding Plc stijgen in 2022?

Gaat Sensata Technologies Holding Plc volgend jaar in de prijs omhoog? Sensata Technologies Holding Plc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sensata Technologies Holding Plc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sensata Technologies Holding Plc aandelen kopen?

Sensata Technologies Holding Plc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sensata Technologies Holding Plc aandelen kopen:

Andere aandelen