Select Energy Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Select Energy Services Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Select Energy Services, wat de huidige verwachtingen zijn van Select Energy Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Select Energy Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Select Energy Services Inc delen.

Select Energy Services Inc is gevestigd in Houston in US. Select Energy Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Holli Ladhani is de CEO van Select Energy Services Inc.

Select Energy Services Inc

Aandelen Select Energy Services kopen

Koop Select Energy Services Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Select Energy Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Select Energy Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Select Energy Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Select Energy Services.

Select Energy Services koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $6,88 +4,88%
Handelsvolume 525.710
Openingskoers $6,56
Hoogste koers $6,90
Laagste koers $6,45
Koersbereik $0,45
Ticker WTTR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Select Energy Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Select Energy Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $6,88 +4,88% 525.710 $6,56 $6,90 $6,45
27 september 2022 $6,50 0,00% 483.912 $6,50 $6,58 $6,33
26 september 2022 $6,41 +2,72% 566.530 $6,24 $6,61 $6,08
23 september 2022 $6,30 -6,67% 697.858 $6,75 $6,75 $6,26
22 september 2022 $7,05 -3,56% 456.851 $7,31 $7,31 $7,04

Aandelen Select Energy Services Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Select Energy Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Select Energy Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Select Energy Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Select Energy Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Select Energy Services over de laatste 5 handelsdagen

Select Energy Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Select Energy Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Select Energy Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Select Energy Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Select Energy Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Select Energy Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Select Energy Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Select Energy Services.

Select Energy Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Select Energy Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Select Energy Services Inc?

De CEO van Select Energy Services Inc is Holli Ladhani.

Wat is de actuele Select Energy Services Inc aandelen koers?

Het Select Energy Services Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $6,56, de hoogste koers was $6,90 en de laagste koers was $6,45. De slotkoers was $6,88 en is daarmee met 5,85% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Select Energy Services Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Select Energy Services Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Select Energy Services Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Select Energy Services Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Select Energy Services Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Select Energy Services Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Select Energy Services Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Select Energy Services Inc stijgen in 2022?

Gaat Select Energy Services Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Select Energy Services Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Select Energy Services Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Select Energy Services Inc aandelen kopen?

Select Energy Services Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Select Energy Services Inc aandelen kopen:

Andere aandelen