Sculptor Capital Management Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Sculptor Capital Management Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Sculptor Capital Management, wat de huidige verwachtingen zijn van Sculptor Capital Managementen hoe de toekomst eruit zal zien voor Sculptor Capital Management. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Sculptor Capital Management Inc delen.

Sculptor Capital Management Inc is gevestigd in in . Sculptor Capital Management telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Sculptor Capital Management Inc.

Sculptor Capital Management Inc

Aandelen Sculptor Capital Management kopen

Koop Sculptor Capital Management Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Sculptor Capital Management stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Sculptor Capital Management  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Sculptor Capital Management aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Sculptor Capital Management.

Sculptor Capital Management koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $9,97 -1,48%
Handelsvolume 31.838
Openingskoers $10,12
Hoogste koers $10,30
Laagste koers $9,97
Koersbereik $0,33
Ticker SCU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Sculptor Capital Management koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Sculptor Capital Management over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $9,97 -1,48% 31.838 $10,12 $10,30 $9,97
23 november 2022 $10,25 -2,29% 203.200 $10,49 $10,50 $9,72
22 november 2022 $10,46 0,00% 268.406 $10,46 $10,50 $10,13
21 november 2022 $10,40 +2,77% 424.243 $10,12 $10,55 $9,90
18 november 2022 $9,95 +8,74% 407.812 $9,15 $10,25 $8,96

Aandelen Sculptor Capital Management Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Sculptor Capital Management? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Sculptor Capital Management koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Sculptor Capital Management te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Sculptor Capital Management van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Sculptor Capital Management over de laatste 5 handelsdagen

Sculptor Capital Management aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Sculptor Capital Management koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Sculptor Capital Management nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Sculptor Capital Management

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Sculptor Capital Management koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Sculptor Capital Management in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Sculptor Capital Management. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Sculptor Capital Management.

Sculptor Capital Management aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Sculptor Capital Management: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Sculptor Capital Management Inc?

De CEO van Sculptor Capital Management Inc is .

Wat is de actuele Sculptor Capital Management Inc aandelen koers?

Het Sculptor Capital Management Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $10,12, de hoogste koers was $10,30 en de laagste koers was $9,97. De slotkoers was $9,97 en is daarmee met 2,73% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Sculptor Capital Management Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Sculptor Capital Management Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Sculptor Capital Management Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Sculptor Capital Management Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Sculptor Capital Management Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Sculptor Capital Management Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Sculptor Capital Management Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Sculptor Capital Management Inc stijgen in 2022?

Gaat Sculptor Capital Management Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Sculptor Capital Management Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Sculptor Capital Management Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Sculptor Capital Management Inc aandelen kopen?

Sculptor Capital Management Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Sculptor Capital Management Inc aandelen kopen:

Andere aandelen