Scully Royalty Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Scully Royalty Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Scully Royalty, wat de huidige verwachtingen zijn van Scully Royaltyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Scully Royalty. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Scully Royalty Ltd delen.

Scully Royalty Ltd is gevestigd in Unit 803 Dina House in Hong Kong. Scully Royalty telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van Scully Royalty Ltd.

Scully Royalty Ltd

Aandelen Scully Royalty kopen

Koop Scully Royalty Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Scully Royalty stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Scully Royalty  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Scully Royalty aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Scully Royalty.

Scully Royalty koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $7,54 +3,57%
Handelsvolume 862
Openingskoers $7,28
Hoogste koers $7,62
Laagste koers $7,28
Koersbereik $0,34
Ticker SRL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Scully Royalty koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Scully Royalty over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $7,54 +3,57% 862 $7,28 $7,62 $7,28
28 september 2022 $7,38 +0,96% 448 $7,31 $7,39 $7,31
27 september 2022 $7,27 -0,41% 1.426 $7,30 $7,30 $7,27
26 september 2022 $7,28 +0,28% 829 $7,26 $7,44 $7,26
23 september 2022 $7,41 +0,14% 663 $7,40 $7,41 $7,31

Aandelen Scully Royalty Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Scully Royalty? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Scully Royalty koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Scully Royalty te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Scully Royalty van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Scully Royalty over de laatste 5 handelsdagen

Scully Royalty aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Scully Royalty koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Scully Royalty nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Scully Royalty

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Scully Royalty koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Scully Royalty in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Scully Royalty. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Scully Royalty.

Scully Royalty aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Scully Royalty: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Scully Royalty Ltd?

De CEO van Scully Royalty Ltd is .

Wat is de actuele Scully Royalty Ltd aandelen koers?

Het Scully Royalty Ltd-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $7,28, de hoogste koers was $7,62 en de laagste koers was $7,28. De slotkoers was $7,54 en is daarmee met 2,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Scully Royalty Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Scully Royalty Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Scully Royalty Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Scully Royalty Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Scully Royalty Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Scully Royalty Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Scully Royalty Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Scully Royalty Ltd stijgen in 2022?

Gaat Scully Royalty Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Scully Royalty Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Scully Royalty Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Scully Royalty Ltd aandelen kopen?

Scully Royalty Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Scully Royalty Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen