Scotts Miracle-Gro Company Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Scotts Miracle-Gro Company bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Scotts Miracle-Gro Company, wat de huidige verwachtingen zijn van Scotts Miracle-Gro Companyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Scotts Miracle-Gro Company. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Scotts Miracle-Gro Company delen.

Scotts Miracle-Gro Company is gevestigd in Marysville in US. Scotts Miracle-Gro Company telt momenteel werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. James Hagedorn is de CEO van Scotts Miracle-Gro Company.

Scotts Miracle-Gro Company

Aandelen Scotts Miracle-Gro Company kopen

Koop Scotts Miracle-Gro Company aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Scotts Miracle-Gro Company stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Scotts Miracle-Gro Company  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Scotts Miracle-Gro Company aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Scotts Miracle-Gro Company.

Scotts Miracle-Gro Company koers

Datum 9 december 2022
Slotkoers $51,73 +1,05%
Handelsvolume 558.893
Openingskoers $51,19
Hoogste koers $53,03
Laagste koers $51,19
Koersbereik $1,84
Ticker SMG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Scotts Miracle-Gro Company koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Scotts Miracle-Gro Company over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 december 2022 $51,73 +1,05% 558.893 $51,19 $53,03 $51,19
8 december 2022 $51,54 +1,42% 563.285 $50,82 $52,61 $50,23
7 december 2022 $50,49 -3,88% 697.811 $52,53 $53,76 $50,47
6 december 2022 $52,75 -3,99% 663.750 $54,94 $55,06 $51,94
5 december 2022 $55,06 +0,22% 857.754 $54,94 $55,69 $54,31

Aandelen Scotts Miracle-Gro Company koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Scotts Miracle-Gro Company? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Scotts Miracle-Gro Company koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Scotts Miracle-Gro Company te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Scotts Miracle-Gro Company van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Scotts Miracle-Gro Company over de laatste 5 handelsdagen

Scotts Miracle-Gro Company aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Scotts Miracle-Gro Company koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Scotts Miracle-Gro Company nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Scotts Miracle-Gro Company

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Scotts Miracle-Gro Company koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Scotts Miracle-Gro Company in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Scotts Miracle-Gro Company. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Scotts Miracle-Gro Company.

Scotts Miracle-Gro Company aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Scotts Miracle-Gro Company: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Scotts Miracle-Gro Company?

De CEO van Scotts Miracle-Gro Company is James Hagedorn.

Wat is de actuele Scotts Miracle-Gro Company aandelen koers?

Het Scotts Miracle-Gro Company-aandeel had op 09-12-2022 een openingskoers van $51,19, de hoogste koers was $53,03 en de laagste koers was $51,19. De slotkoers was $51,73 en is daarmee met 0,37% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Scotts Miracle-Gro Company kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Scotts Miracle-Gro Company te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Scotts Miracle-Gro Company te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Scotts Miracle-Gro Company wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Scotts Miracle-Gro Company koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Scotts Miracle-Gro Company ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Scotts Miracle-Gro Company? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Scotts Miracle-Gro Company stijgen in 2022?

Gaat Scotts Miracle-Gro Company volgend jaar in de prijs omhoog? Scotts Miracle-Gro Company is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Scotts Miracle-Gro Company en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Scotts Miracle-Gro Company aandelen kopen?

Scotts Miracle-Gro Company aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Scotts Miracle-Gro Company aandelen kopen:

Andere aandelen