Science Applications International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Science Applications International Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Science Applications International, wat de huidige verwachtingen zijn van Science Applications Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Science Applications International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Science Applications International Corp. delen.

Science Applications International Corp. is gevestigd in Reston in US. Science Applications International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Roger Krone is de CEO van Science Applications International Corp..

Science Applications International Corp.

Aandelen Science Applications International kopen

Koop Science Applications International Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Science Applications International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Science Applications International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Science Applications International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Science Applications International.

Science Applications International koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $93,63 +2,13%
Handelsvolume 282.423
Openingskoers $91,68
Hoogste koers $93,85
Laagste koers $91,68
Koersbereik $2,17
Ticker SAIC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Science Applications International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Science Applications International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $93,63 +2,13% 282.423 $91,68 $93,85 $91,68
3 oktober 2022 $91,06 +2,36% 233.299 $88,96 $91,50 $88,84
29 september 2022 $88,69 -1,32% 344.259 $89,88 $89,91 $88,19
28 september 2022 $90,31 +1,34% 294.263 $89,12 $90,52 $88,01
27 september 2022 $88,53 -1,48% 266.607 $89,86 $90,35 $87,97

Aandelen Science Applications International Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Science Applications International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Science Applications International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Science Applications International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Science Applications International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Science Applications International over de laatste 5 handelsdagen

Science Applications International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Science Applications International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Science Applications International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Science Applications International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Science Applications International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Science Applications International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Science Applications International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Science Applications International.

Science Applications International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Science Applications International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Science Applications International Corp.?

De CEO van Science Applications International Corp. is Roger Krone.

Wat is de actuele Science Applications International Corp. aandelen koers?

Het Science Applications International Corp.-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $91,68, de hoogste koers was $93,85 en de laagste koers was $91,68. De slotkoers was $93,63 en is daarmee met 2,82% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Science Applications International Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Science Applications International Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Science Applications International Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Science Applications International Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Science Applications International Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Science Applications International Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Science Applications International Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Science Applications International Corp. stijgen in 2022?

Gaat Science Applications International Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Science Applications International Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Science Applications International Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Science Applications International Corp. aandelen kopen?

Science Applications International Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Science Applications International Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen