Schweitzer-Mauduit International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Schweitzer-Mauduit International, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Schweitzer-Mauduit International, wat de huidige verwachtingen zijn van Schweitzer-Mauduit Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Schweitzer-Mauduit International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Schweitzer-Mauduit International, Inc. delen.

Schweitzer-Mauduit International, Inc. is gevestigd in Alpharetta in US. Schweitzer-Mauduit International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Frederic Villoutreix is de CEO van Schweitzer-Mauduit International, Inc..

Schweitzer-Mauduit International, Inc.

Aandelen Schweitzer-Mauduit International kopen

Koop Schweitzer-Mauduit International, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Schweitzer-Mauduit International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Schweitzer-Mauduit International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Schweitzer-Mauduit International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Schweitzer-Mauduit International.

Schweitzer-Mauduit International koers

Datum 5 juli 2022
Slotkoers $23,41 -4,53%
Handelsvolume 1.274.802
Openingskoers $24,52
Hoogste koers $24,54
Laagste koers $22,84
Koersbereik $1,70
Ticker SWM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Schweitzer-Mauduit International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Schweitzer-Mauduit International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 juli 2022 $23,41 -4,53% 1.274.802 $24,52 $24,54 $22,84
1 juli 2022 $24,96 -0,16% 2.911.405 $25,00 $25,43 $24,74
30 juni 2022 $25,12 +0,96% 258.630 $24,88 $25,21 $24,44
29 juni 2022 $25,17 +0,64% 297.009 $25,01 $25,19 $24,78
28 juni 2022 $25,07 -1,49% 218.967 $25,45 $25,82 $24,95

Aandelen Schweitzer-Mauduit International, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Schweitzer-Mauduit International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Schweitzer-Mauduit International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Schweitzer-Mauduit International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Schweitzer-Mauduit International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Schweitzer-Mauduit International over de laatste 5 handelsdagen

Schweitzer-Mauduit International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Schweitzer-Mauduit International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Schweitzer-Mauduit International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Schweitzer-Mauduit International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Schweitzer-Mauduit International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Schweitzer-Mauduit International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Schweitzer-Mauduit International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Schweitzer-Mauduit International.

Schweitzer-Mauduit International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Schweitzer-Mauduit International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Schweitzer-Mauduit International, Inc.?

De CEO van Schweitzer-Mauduit International, Inc. is Frederic Villoutreix.

Wat is de actuele Schweitzer-Mauduit International, Inc. aandelen koers?

Het Schweitzer-Mauduit International, Inc.-aandeel had op 05-07-2022 een openingskoers van $24,52, de hoogste koers was $24,54 en de laagste koers was $22,84. De slotkoers was $23,41 en is daarmee met 6,21% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Schweitzer-Mauduit International, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Schweitzer-Mauduit International, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Schweitzer-Mauduit International, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Schweitzer-Mauduit International, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Schweitzer-Mauduit International, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Schweitzer-Mauduit International, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Schweitzer-Mauduit International, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Schweitzer-Mauduit International, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Schweitzer-Mauduit International, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Schweitzer-Mauduit International, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Schweitzer-Mauduit International, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Schweitzer-Mauduit International, Inc. aandelen kopen?

Schweitzer-Mauduit International, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Schweitzer-Mauduit International, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen