Schneider National Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Schneider National Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Schneider National, wat de huidige verwachtingen zijn van Schneider Nationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Schneider National. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Schneider National Inc delen.

Schneider National Inc is gevestigd in Green Bay in US. Schneider National telt momenteel 19.600 werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Mark Rourke is de CEO van Schneider National Inc.

Schneider National Inc

Aandelen Schneider National kopen

Koop Schneider National Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Schneider National stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Schneider National  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Schneider National aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Schneider National.

Schneider National koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $21,30 -0,65%
Handelsvolume 702.911
Openingskoers $21,44
Hoogste koers $21,64
Laagste koers $21,22
Koersbereik $0,43
Ticker SNDR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Schneider National koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Schneider National over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $21,30 -0,65% 702.911 $21,44 $21,64 $21,22
5 oktober 2022 $21,56 +0,14% 503.859 $21,53 $21,96 $21,53
4 oktober 2022 $21,81 +1,54% 637.452 $21,48 $21,82 $21,46
3 oktober 2022 $21,25 +3,76% 812.453 $20,48 $21,48 $20,40
29 september 2022 $21,07 -0,52% 521.867 $21,18 $21,39 $21,02

Aandelen Schneider National Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Schneider National? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Schneider National koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Schneider National te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Schneider National van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Schneider National over de laatste 5 handelsdagen

Schneider National aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Schneider National koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Schneider National nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Schneider National

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Schneider National koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Schneider National in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Schneider National. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Schneider National.

Schneider National aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Schneider National: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Schneider National Inc?

De CEO van Schneider National Inc is Mark Rourke.

Wat is de actuele Schneider National Inc aandelen koers?

Het Schneider National Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $21,44, de hoogste koers was $21,64 en de laagste koers was $21,22. De slotkoers was $21,30 en is daarmee met 1,21% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Schneider National Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Schneider National Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Schneider National Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Schneider National Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Schneider National Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Schneider National Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Schneider National Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Schneider National Inc stijgen in 2022?

Gaat Schneider National Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Schneider National Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Schneider National Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Schneider National Inc aandelen kopen?

Schneider National Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Schneider National Inc aandelen kopen:

Andere aandelen