Saul Centers Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Saul Centers, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Saul Centers, wat de huidige verwachtingen zijn van Saul Centersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Saul Centers. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Saul Centers, Inc. delen.

Saul Centers, Inc. is gevestigd in in . Saul Centers telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Saul Centers, Inc..

Saul Centers, Inc.

Aandelen Saul Centers kopen

Koop Saul Centers, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Saul Centers stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Saul Centers  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Saul Centers aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Saul Centers.

Saul Centers koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $41,30 -4,09%
Handelsvolume 54.212
Openingskoers $43,06
Hoogste koers $43,06
Laagste koers $41,18
Koersbereik $1,88
Ticker BFS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Saul Centers koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Saul Centers over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $41,30 -4,09% 54.212 $43,06 $43,06 $41,18
2 december 2022 $43,46 +1,99% 20.986 $42,61 $43,89 $42,61
1 december 2022 $43,01 -0,28% 28.061 $43,13 $43,45 $42,35
30 november 2022 $43,10 +1,53% 36.155 $42,45 $43,22 $41,85
29 november 2022 $42,40 +0,83% 17.125 $42,05 $42,92 $42,05

Aandelen Saul Centers, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Saul Centers? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Saul Centers koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Saul Centers te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Saul Centers van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Saul Centers over de laatste 5 handelsdagen

Saul Centers aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Saul Centers koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Saul Centers nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Saul Centers

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Saul Centers koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Saul Centers in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Saul Centers. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Saul Centers.

Saul Centers aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Saul Centers: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Saul Centers, Inc.?

De CEO van Saul Centers, Inc. is .

Wat is de actuele Saul Centers, Inc. aandelen koers?

Het Saul Centers, Inc.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $43,06, de hoogste koers was $43,06 en de laagste koers was $41,18. De slotkoers was $41,30 en is daarmee met 4,97% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Saul Centers, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Saul Centers, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Saul Centers, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Saul Centers, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Saul Centers, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Saul Centers, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Saul Centers, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Saul Centers, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Saul Centers, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Saul Centers, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Saul Centers, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Saul Centers, Inc. aandelen kopen?

Saul Centers, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Saul Centers, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen