Saratoga Investment Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Saratoga Investment Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Saratoga Investment, wat de huidige verwachtingen zijn van Saratoga Investmenten hoe de toekomst eruit zal zien voor Saratoga Investment. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Saratoga Investment Corp delen.

Saratoga Investment Corp is gevestigd in New York in US. Saratoga Investment telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Christian Oberbeck is de CEO van Saratoga Investment Corp.

Saratoga Investment Corp

Aandelen Saratoga Investment kopen

Koop Saratoga Investment Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Saratoga Investment stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Saratoga Investment  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Saratoga Investment aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Saratoga Investment.

Saratoga Investment koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $21,68 +2,75%
Handelsvolume 33.944
Openingskoers $21,10
Hoogste koers $22,07
Laagste koers $21,10
Koersbereik $0,97
Ticker SAR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Saratoga Investment koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Saratoga Investment over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $21,68 +2,75% 33.944 $21,10 $22,07 $21,10
3 oktober 2022 $20,87 +1,66% 49.449 $20,53 $21,09 $20,16
29 september 2022 $21,27 -2,88% 55.651 $21,90 $22,13 $20,77
28 september 2022 $21,89 +4,24% 35.678 $21,00 $21,95 $20,79
27 september 2022 $21,09 -0,28% 57.412 $21,15 $22,01 $20,87

Aandelen Saratoga Investment Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Saratoga Investment? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Saratoga Investment koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Saratoga Investment te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Saratoga Investment van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Saratoga Investment over de laatste 5 handelsdagen

Saratoga Investment aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Saratoga Investment koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Saratoga Investment nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Saratoga Investment

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Saratoga Investment koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Saratoga Investment in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Saratoga Investment. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Saratoga Investment.

Saratoga Investment aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Saratoga Investment: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Saratoga Investment Corp?

De CEO van Saratoga Investment Corp is Christian Oberbeck.

Wat is de actuele Saratoga Investment Corp aandelen koers?

Het Saratoga Investment Corp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $21,10, de hoogste koers was $22,07 en de laagste koers was $21,10. De slotkoers was $21,68 en is daarmee met 3,88% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Saratoga Investment Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Saratoga Investment Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Saratoga Investment Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Saratoga Investment Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Saratoga Investment Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Saratoga Investment Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Saratoga Investment Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Saratoga Investment Corp stijgen in 2022?

Gaat Saratoga Investment Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Saratoga Investment Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Saratoga Investment Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Saratoga Investment Corp aandelen kopen?

Saratoga Investment Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Saratoga Investment Corp aandelen kopen:

Andere aandelen