SailPoint Technologies Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel SailPoint Technologies Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van SailPoint Technologies Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van SailPoint Technologies Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor SailPoint Technologies Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over SailPoint Technologies Holdings Inc delen.

SailPoint Technologies Holdings Inc is gevestigd in Austin in US. SailPoint Technologies Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Mark McClain is de CEO van SailPoint Technologies Holdings Inc.

SailPoint Technologies Holdings Inc

Aandelen SailPoint Technologies Holdings kopen

Koop SailPoint Technologies Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de SailPoint Technologies Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel SailPoint Technologies Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de SailPoint Technologies Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van SailPoint Technologies Holdings.

SailPoint Technologies Holdings koers

Datum 15 augustus 2022
Slotkoers $65,24 +0,15%
Handelsvolume 9.817.608
Openingskoers $65,14
Hoogste koers $65,24
Laagste koers $65,14
Koersbereik $0,10
Ticker SAIL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de SailPoint Technologies Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen SailPoint Technologies Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
15 augustus 2022 $65,24 +0,15% 9.817.608 $65,14 $65,24 $65,14
12 augustus 2022 $65,08 -0,09% 19.340.207 $65,14 $65,16 $65,03
11 augustus 2022 $64,33 +0,05% 1.663.486 $64,30 $64,55 $64,30
10 augustus 2022 $64,48 -0,03% 1.106.497 $64,50 $64,70 $64,41
4 augustus 2022 $64,32 +0,09% 1.347.327 $64,26 $64,38 $64,17

Aandelen SailPoint Technologies Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van SailPoint Technologies Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de SailPoint Technologies Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van SailPoint Technologies Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van SailPoint Technologies Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel SailPoint Technologies Holdings over de laatste 5 handelsdagen

SailPoint Technologies Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de SailPoint Technologies Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende SailPoint Technologies Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van SailPoint Technologies Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun SailPoint Technologies Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van SailPoint Technologies Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor SailPoint Technologies Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van SailPoint Technologies Holdings.

SailPoint Technologies Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

SailPoint Technologies Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van SailPoint Technologies Holdings Inc?

De CEO van SailPoint Technologies Holdings Inc is Mark McClain.

Wat is de actuele SailPoint Technologies Holdings Inc aandelen koers?

Het SailPoint Technologies Holdings Inc-aandeel had op 15-08-2022 een openingskoers van $65,14, de hoogste koers was $65,24 en de laagste koers was $65,14. De slotkoers was $65,24 en is daarmee met 0,25% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om SailPoint Technologies Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om SailPoint Technologies Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van SailPoint Technologies Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. SailPoint Technologies Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de SailPoint Technologies Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor SailPoint Technologies Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van SailPoint Technologies Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van SailPoint Technologies Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat SailPoint Technologies Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? SailPoint Technologies Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van SailPoint Technologies Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog SailPoint Technologies Holdings Inc aandelen kopen?

SailPoint Technologies Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je SailPoint Technologies Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen