Ryman Hospitality Properties Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ryman Hospitality Properties Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ryman Hospitality Properties, wat de huidige verwachtingen zijn van Ryman Hospitality Propertiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ryman Hospitality Properties. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ryman Hospitality Properties Inc delen.

Ryman Hospitality Properties Inc is gevestigd in Nashville in US. Ryman Hospitality Properties telt momenteel werknemers en is actief in de sector Accommodation and Food Services. Colin Reed is de CEO van Ryman Hospitality Properties Inc.

Ryman Hospitality Properties Inc

Aandelen Ryman Hospitality Properties kopen

Koop Ryman Hospitality Properties Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ryman Hospitality Properties stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ryman Hospitality Properties  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ryman Hospitality Properties aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ryman Hospitality Properties.

Ryman Hospitality Properties koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $88,88 +0,86%
Handelsvolume 301.285
Openingskoers $88,12
Hoogste koers $90,04
Laagste koers $88,12
Koersbereik $1,92
Ticker RHP
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ryman Hospitality Properties koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ryman Hospitality Properties over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $88,88 +0,86% 301.285 $88,12 $90,04 $88,12
7 december 2022 $87,43 -0,46% 318.325 $87,83 $89,25 $87,05
6 december 2022 $88,00 +1,03% 407.814 $87,10 $88,55 $86,91
5 december 2022 $87,38 -1,93% 316.727 $89,10 $89,27 $87,22
2 december 2022 $90,04 +0,68% 168.613 $89,43 $90,86 $89,27

Aandelen Ryman Hospitality Properties Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ryman Hospitality Properties? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ryman Hospitality Properties koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ryman Hospitality Properties te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ryman Hospitality Properties van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ryman Hospitality Properties over de laatste 5 handelsdagen

Ryman Hospitality Properties aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ryman Hospitality Properties koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ryman Hospitality Properties nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ryman Hospitality Properties

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ryman Hospitality Properties koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ryman Hospitality Properties in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ryman Hospitality Properties. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ryman Hospitality Properties.

Ryman Hospitality Properties aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ryman Hospitality Properties: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ryman Hospitality Properties Inc?

De CEO van Ryman Hospitality Properties Inc is Colin Reed.

Wat is de actuele Ryman Hospitality Properties Inc aandelen koers?

Het Ryman Hospitality Properties Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $88,12, de hoogste koers was $90,04 en de laagste koers was $88,12. De slotkoers was $88,88 en is daarmee met 1,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ryman Hospitality Properties Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ryman Hospitality Properties Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ryman Hospitality Properties Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ryman Hospitality Properties Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ryman Hospitality Properties Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ryman Hospitality Properties Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ryman Hospitality Properties Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ryman Hospitality Properties Inc stijgen in 2022?

Gaat Ryman Hospitality Properties Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ryman Hospitality Properties Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ryman Hospitality Properties Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ryman Hospitality Properties Inc aandelen kopen?

Ryman Hospitality Properties Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ryman Hospitality Properties Inc aandelen kopen:

Andere aandelen