RYB Education Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel RYB Education Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van RYB Education, wat de huidige verwachtingen zijn van RYB Educationen hoe de toekomst eruit zal zien voor RYB Education. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over RYB Education Inc delen.

RYB Education Inc is gevestigd in Beijing in China (Mainland). RYB Education telt momenteel werknemers en is actief in de sector Educational Services. Yanlai Shi is de CEO van RYB Education Inc.

RYB Education Inc

Aandelen RYB Education kopen

Koop RYB Education Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de RYB Education stock koers van de afgelopen periode. Aandeel RYB Education  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de RYB Education aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van RYB Education.

RYB Education koers

Datum 20 mei 2022
Slotkoers $0,74 +1,33%
Handelsvolume 6.120
Openingskoers $0,73
Hoogste koers $0,79
Laagste koers $0,72
Koersbereik $0,07
Ticker RYB
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de RYB Education koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen RYB Education over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 mei 2022 $0,74 +1,33% 6.120 $0,73 $0,79 $0,72
19 mei 2022 $0,72 +5,60% 4.398 $0,68 $0,72 $0,67
18 mei 2022 $0,70 -0,26% 19.280 $0,70 $0,73 $0,69
17 mei 2022 $0,73 -9,36% 2.510 $0,80 $0,80 $0,73
16 mei 2022 $0,73 -7,70% 21.585 $0,79 $0,79 $0,73

Aandelen RYB Education Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van RYB Education? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de RYB Education koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van RYB Education te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van RYB Education van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel RYB Education over de laatste 5 handelsdagen

RYB Education aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de RYB Education koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende RYB Education nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van RYB Education

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun RYB Education koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van RYB Education in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor RYB Education. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van RYB Education.

RYB Education aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

RYB Education: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van RYB Education Inc?

De CEO van RYB Education Inc is Yanlai Shi.

Wat is de actuele RYB Education Inc aandelen koers?

Het RYB Education Inc-aandeel had op 20-05-2022 een openingskoers van $0,73, de hoogste koers was $0,79 en de laagste koers was $0,72. De slotkoers was $0,74 en is daarmee met 2,95% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om RYB Education Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om RYB Education Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van RYB Education Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. RYB Education Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de RYB Education Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor RYB Education Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van RYB Education Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van RYB Education Inc stijgen in 2022?

Gaat RYB Education Inc volgend jaar in de prijs omhoog? RYB Education Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van RYB Education Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog RYB Education Inc aandelen kopen?

RYB Education Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je RYB Education Inc aandelen kopen:

Andere aandelen