Rush Street Interactive Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Rush Street Interactive Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Rush Street Interactive, wat de huidige verwachtingen zijn van Rush Street Interactiveen hoe de toekomst eruit zal zien voor Rush Street Interactive. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Rush Street Interactive Inc delen.

Rush Street Interactive Inc is gevestigd in in . Rush Street Interactive telt momenteel werknemers en is actief in de sector Arts, Entertainment, and Recreation. is de CEO van Rush Street Interactive Inc.

Rush Street Interactive Inc

Aandelen Rush Street Interactive kopen

Koop Rush Street Interactive Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Rush Street Interactive stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Rush Street Interactive  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Rush Street Interactive aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Rush Street Interactive.

Rush Street Interactive koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,77 -5,51%
Handelsvolume 636.366
Openingskoers $3,99
Hoogste koers $4,01
Laagste koers $3,75
Koersbereik $0,26
Ticker RSI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Rush Street Interactive koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Rush Street Interactive over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,77 -5,51% 636.366 $3,99 $4,01 $3,75
28 september 2022 $4,09 +3,28% 691.596 $3,96 $4,13 $3,96
27 september 2022 $3,95 -3,42% 736.828 $4,09 $4,17 $3,94
26 september 2022 $3,99 -0,99% 729.829 $4,03 $4,34 $3,97
23 september 2022 $4,07 -2,86% 1.032.673 $4,19 $4,23 $3,97

Aandelen Rush Street Interactive Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Rush Street Interactive? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Rush Street Interactive koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Rush Street Interactive te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Rush Street Interactive van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Rush Street Interactive over de laatste 5 handelsdagen

Rush Street Interactive aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Rush Street Interactive koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Rush Street Interactive nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Rush Street Interactive

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Rush Street Interactive koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Rush Street Interactive in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Rush Street Interactive. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Rush Street Interactive.

Rush Street Interactive aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Rush Street Interactive: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Rush Street Interactive Inc?

De CEO van Rush Street Interactive Inc is .

Wat is de actuele Rush Street Interactive Inc aandelen koers?

Het Rush Street Interactive Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,99, de hoogste koers was $4,01 en de laagste koers was $3,75. De slotkoers was $3,77 en is daarmee met 7,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Rush Street Interactive Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Rush Street Interactive Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Rush Street Interactive Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Rush Street Interactive Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Rush Street Interactive Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Rush Street Interactive Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Rush Street Interactive Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Rush Street Interactive Inc stijgen in 2022?

Gaat Rush Street Interactive Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Rush Street Interactive Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Rush Street Interactive Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Rush Street Interactive Inc aandelen kopen?

Rush Street Interactive Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Rush Street Interactive Inc aandelen kopen:

Andere aandelen