RPT Realty Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel RPT Realty bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van RPT Realty, wat de huidige verwachtingen zijn van RPT Realtyen hoe de toekomst eruit zal zien voor RPT Realty. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over RPT Realty delen.

RPT Realty is gevestigd in in . RPT Realty telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van RPT Realty.

RPT Realty

Aandelen RPT Realty kopen

Koop RPT Realty aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de RPT Realty stock koers van de afgelopen periode. Aandeel RPT Realty  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de RPT Realty aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van RPT Realty.

RPT Realty koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $7,86 +2,75%
Handelsvolume 568.651
Openingskoers $7,65
Hoogste koers $8,00
Laagste koers $7,55
Koersbereik $0,45
Ticker RPT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de RPT Realty koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen RPT Realty over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $7,86 +2,75% 568.651 $7,65 $8,00 $7,55
27 september 2022 $7,56 -2,95% 498.088 $7,79 $7,79 $7,54
26 september 2022 $7,67 -4,60% 546.693 $8,04 $8,04 $7,51
23 september 2022 $8,11 -0,98% 501.760 $8,19 $8,21 $7,95
22 september 2022 $8,30 -4,16% 390.795 $8,66 $8,68 $8,24

Aandelen RPT Realty koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van RPT Realty? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de RPT Realty koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van RPT Realty te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van RPT Realty van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel RPT Realty over de laatste 5 handelsdagen

RPT Realty aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de RPT Realty koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende RPT Realty nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van RPT Realty

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun RPT Realty koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van RPT Realty in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor RPT Realty. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van RPT Realty.

RPT Realty aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

RPT Realty: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van RPT Realty?

De CEO van RPT Realty is .

Wat is de actuele RPT Realty aandelen koers?

Het RPT Realty-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $7,65, de hoogste koers was $8,00 en de laagste koers was $7,55. De slotkoers was $7,86 en is daarmee met 3,97% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om RPT Realty kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om RPT Realty te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van RPT Realty te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. RPT Realty wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de RPT Realty koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor RPT Realty ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van RPT Realty? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van RPT Realty stijgen in 2022?

Gaat RPT Realty volgend jaar in de prijs omhoog? RPT Realty is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van RPT Realty en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog RPT Realty aandelen kopen?

RPT Realty aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je RPT Realty aandelen kopen:

Andere aandelen