Rogers Communications Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Rogers Communications Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Rogers Communications, wat de huidige verwachtingen zijn van Rogers Communicationsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Rogers Communications. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Rogers Communications Inc. delen.

Rogers Communications Inc. is gevestigd in Toronto in Canada. Rogers Communications telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Joseph Natale is de CEO van Rogers Communications Inc..

Rogers Communications Inc.

Aandelen Rogers Communications kopen

Koop Rogers Communications Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Rogers Communications stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Rogers Communications  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Rogers Communications aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Rogers Communications.

Rogers Communications koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $44,93 -0,47%
Handelsvolume 321.634
Openingskoers $45,14
Hoogste koers $45,26
Laagste koers $44,72
Koersbereik $0,54
Ticker RCI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Rogers Communications koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Rogers Communications over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $44,93 -0,47% 321.634 $45,14 $45,26 $44,72
7 december 2022 $45,43 -0,94% 387.206 $45,86 $46,30 $45,42
6 december 2022 $45,81 -1,10% 301.475 $46,32 $47,03 $45,64
5 december 2022 $46,46 +1,11% 357.590 $45,95 $46,79 $45,91
2 december 2022 $46,22 -0,73% 285.173 $46,56 $46,69 $46,15

Aandelen Rogers Communications Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Rogers Communications? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Rogers Communications koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Rogers Communications te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Rogers Communications van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Rogers Communications over de laatste 5 handelsdagen

Rogers Communications aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Rogers Communications koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Rogers Communications nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Rogers Communications

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Rogers Communications koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Rogers Communications in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Rogers Communications. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Rogers Communications.

Rogers Communications aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Rogers Communications: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Rogers Communications Inc.?

De CEO van Rogers Communications Inc. is Joseph Natale.

Wat is de actuele Rogers Communications Inc. aandelen koers?

Het Rogers Communications Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $45,14, de hoogste koers was $45,26 en de laagste koers was $44,72. De slotkoers was $44,93 en is daarmee met 1,10% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Rogers Communications Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Rogers Communications Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Rogers Communications Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Rogers Communications Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Rogers Communications Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Rogers Communications Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Rogers Communications Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Rogers Communications Inc. stijgen in 2022?

Gaat Rogers Communications Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Rogers Communications Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Rogers Communications Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Rogers Communications Inc. aandelen kopen?

Rogers Communications Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Rogers Communications Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen