Robert Half International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Robert Half International Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Robert Half International, wat de huidige verwachtingen zijn van Robert Half Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Robert Half International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Robert Half International Inc. delen.

Robert Half International Inc. is gevestigd in Menlo Park in US. Robert Half International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Michael Waddell is de CEO van Robert Half International Inc..

Robert Half International Inc.

Aandelen Robert Half International kopen

Koop Robert Half International Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Robert Half International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Robert Half International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Robert Half International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Robert Half International.

Robert Half International koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $78,48 -1,10%
Handelsvolume 740.311
Openingskoers $79,35
Hoogste koers $79,85
Laagste koers $77,35
Koersbereik $2,50
Ticker RHI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Robert Half International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Robert Half International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $78,48 -1,10% 740.311 $79,35 $79,85 $77,35
30 november 2022 $78,78 +3,01% 1.946.519 $76,48 $79,48 $75,17
29 november 2022 $76,21 +0,22% 629.668 $76,04 $76,82 $75,67
28 november 2022 $76,03 -1,26% 604.951 $77,00 $77,29 $75,79
25 november 2022 $77,81 +1,04% 213.536 $77,01 $77,84 $76,98

Aandelen Robert Half International Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Robert Half International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Robert Half International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Robert Half International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Robert Half International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Robert Half International over de laatste 5 handelsdagen

Robert Half International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Robert Half International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Robert Half International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Robert Half International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Robert Half International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Robert Half International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Robert Half International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Robert Half International.

Robert Half International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Robert Half International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Robert Half International Inc.?

De CEO van Robert Half International Inc. is Michael Waddell.

Wat is de actuele Robert Half International Inc. aandelen koers?

Het Robert Half International Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $79,35, de hoogste koers was $79,85 en de laagste koers was $77,35. De slotkoers was $78,48 en is daarmee met 0,38% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Robert Half International Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Robert Half International Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Robert Half International Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Robert Half International Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Robert Half International Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Robert Half International Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Robert Half International Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Robert Half International Inc. stijgen in 2022?

Gaat Robert Half International Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Robert Half International Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Robert Half International Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Robert Half International Inc. aandelen kopen?

Robert Half International Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Robert Half International Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen