Rite Aid Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Rite Aid Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Rite Aid, wat de huidige verwachtingen zijn van Rite Aiden hoe de toekomst eruit zal zien voor Rite Aid. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Rite Aid Corp. delen.

Rite Aid Corp. is gevestigd in Camp Hill in US. Rite Aid telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Heyward Donigan is de CEO van Rite Aid Corp..

Rite Aid Corp.

Aandelen Rite Aid kopen

Koop Rite Aid Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Rite Aid stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Rite Aid  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Rite Aid aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Rite Aid.

Rite Aid koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $5,11 +0,99%
Handelsvolume 2.337.268
Openingskoers $5,06
Hoogste koers $5,20
Laagste koers $4,99
Koersbereik $0,21
Ticker RAD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Rite Aid koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Rite Aid over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $5,11 +0,99% 2.337.268 $5,06 $5,20 $4,99
1 december 2022 $5,10 -1,54% 3.352.606 $5,18 $5,32 $4,91
30 november 2022 $5,07 -1,17% 3.985.745 $5,13 $5,23 $5,01
29 november 2022 $5,16 -0,58% 2.438.748 $5,19 $5,39 $5,11
28 november 2022 $5,23 -1,13% 1.902.170 $5,29 $5,39 $5,02

Aandelen Rite Aid Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Rite Aid? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Rite Aid koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Rite Aid te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Rite Aid van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Rite Aid over de laatste 5 handelsdagen

Rite Aid aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Rite Aid koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Rite Aid nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Rite Aid

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Rite Aid koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Rite Aid in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Rite Aid. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Rite Aid.

Rite Aid aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Rite Aid: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Rite Aid Corp.?

De CEO van Rite Aid Corp. is Heyward Donigan.

Wat is de actuele Rite Aid Corp. aandelen koers?

Het Rite Aid Corp.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $5,06, de hoogste koers was $5,20 en de laagste koers was $4,99. De slotkoers was $5,11 en is daarmee met 0,20% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Rite Aid Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Rite Aid Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Rite Aid Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Rite Aid Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Rite Aid Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Rite Aid Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Rite Aid Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Rite Aid Corp. stijgen in 2022?

Gaat Rite Aid Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Rite Aid Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Rite Aid Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Rite Aid Corp. aandelen kopen?

Rite Aid Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Rite Aid Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen