Ritchie Bros Auctioneers Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ritchie Bros Auctioneers Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ritchie Bros Auctioneers, wat de huidige verwachtingen zijn van Ritchie Bros Auctioneersen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ritchie Bros Auctioneers. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ritchie Bros Auctioneers Inc delen.

Ritchie Bros Auctioneers Inc is gevestigd in Burnaby in Canada. Ritchie Bros Auctioneers telt momenteel 2.200 werknemers en is actief in de sector Administrative and Support and Waste Management and Remediation Services. Ann Fandozzi is de CEO van Ritchie Bros Auctioneers Inc.

Ritchie Bros Auctioneers Inc

Aandelen Ritchie Bros Auctioneers kopen

Koop Ritchie Bros Auctioneers Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ritchie Bros Auctioneers stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ritchie Bros Auctioneers  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ritchie Bros Auctioneers aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ritchie Bros Auctioneers.

Ritchie Bros Auctioneers koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $63,97 -1,34%
Handelsvolume 334.461
Openingskoers $64,84
Hoogste koers $65,19
Laagste koers $63,95
Koersbereik $1,24
Ticker RBA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ritchie Bros Auctioneers koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ritchie Bros Auctioneers over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $63,97 -1,34% 334.461 $64,84 $65,19 $63,95
28 september 2022 $65,05 +2,52% 349.474 $63,45 $65,34 $63,12
27 september 2022 $63,45 +0,48% 544.951 $63,15 $63,87 $63,05
26 september 2022 $62,68 +0,40% 308.485 $62,43 $63,85 $62,08
23 september 2022 $62,70 -0,30% 427.026 $62,89 $63,14 $62,24

Aandelen Ritchie Bros Auctioneers Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ritchie Bros Auctioneers? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ritchie Bros Auctioneers koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ritchie Bros Auctioneers te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ritchie Bros Auctioneers van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ritchie Bros Auctioneers over de laatste 5 handelsdagen

Ritchie Bros Auctioneers aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ritchie Bros Auctioneers koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ritchie Bros Auctioneers nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ritchie Bros Auctioneers

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ritchie Bros Auctioneers koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ritchie Bros Auctioneers in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ritchie Bros Auctioneers. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ritchie Bros Auctioneers.

Ritchie Bros Auctioneers aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ritchie Bros Auctioneers: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ritchie Bros Auctioneers Inc?

De CEO van Ritchie Bros Auctioneers Inc is Ann Fandozzi.

Wat is de actuele Ritchie Bros Auctioneers Inc aandelen koers?

Het Ritchie Bros Auctioneers Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $64,84, de hoogste koers was $65,19 en de laagste koers was $63,95. De slotkoers was $63,97 en is daarmee met 1,66% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ritchie Bros Auctioneers Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ritchie Bros Auctioneers Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ritchie Bros Auctioneers Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ritchie Bros Auctioneers Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ritchie Bros Auctioneers Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ritchie Bros Auctioneers Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ritchie Bros Auctioneers Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ritchie Bros Auctioneers Inc stijgen in 2022?

Gaat Ritchie Bros Auctioneers Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Ritchie Bros Auctioneers Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ritchie Bros Auctioneers Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ritchie Bros Auctioneers Inc aandelen kopen?

Ritchie Bros Auctioneers Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ritchie Bros Auctioneers Inc aandelen kopen:

Andere aandelen