Restaurant Brands International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Restaurant Brands International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Restaurant Brands International, wat de huidige verwachtingen zijn van Restaurant Brands Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Restaurant Brands International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Restaurant Brands International Inc delen.

Restaurant Brands International Inc is gevestigd in Toronto in Canada. Restaurant Brands International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Accommodation and Food Services. Jose Cil is de CEO van Restaurant Brands International Inc.

Restaurant Brands International Inc

Aandelen Restaurant Brands International kopen

Koop Restaurant Brands International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Restaurant Brands International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Restaurant Brands International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Restaurant Brands International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Restaurant Brands International.

Restaurant Brands International koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $66,56 +0,85%
Handelsvolume 1.426.464
Openingskoers $66,00
Hoogste koers $66,80
Laagste koers $65,50
Koersbereik $1,30
Ticker QSR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Restaurant Brands International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Restaurant Brands International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $66,56 +0,85% 1.426.464 $66,00 $66,80 $65,50
2 december 2022 $66,43 +0,74% 1.068.541 $65,94 $66,62 $65,72
1 december 2022 $66,28 -0,30% 1.365.446 $66,48 $66,66 $65,73
30 november 2022 $66,35 +2,08% 1.717.794 $65,00 $66,48 $64,83
29 november 2022 $64,99 -1,23% 1.566.334 $65,80 $65,80 $64,93

Aandelen Restaurant Brands International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Restaurant Brands International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Restaurant Brands International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Restaurant Brands International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Restaurant Brands International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Restaurant Brands International over de laatste 5 handelsdagen

Restaurant Brands International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Restaurant Brands International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Restaurant Brands International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Restaurant Brands International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Restaurant Brands International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Restaurant Brands International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Restaurant Brands International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Restaurant Brands International.

Restaurant Brands International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Restaurant Brands International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Restaurant Brands International Inc?

De CEO van Restaurant Brands International Inc is Jose Cil.

Wat is de actuele Restaurant Brands International Inc aandelen koers?

Het Restaurant Brands International Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $66,00, de hoogste koers was $66,80 en de laagste koers was $65,50. De slotkoers was $66,56 en is daarmee met 0,20% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Restaurant Brands International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Restaurant Brands International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Restaurant Brands International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Restaurant Brands International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Restaurant Brands International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Restaurant Brands International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Restaurant Brands International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Restaurant Brands International Inc stijgen in 2022?

Gaat Restaurant Brands International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Restaurant Brands International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Restaurant Brands International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Restaurant Brands International Inc aandelen kopen?

Restaurant Brands International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Restaurant Brands International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen