Resideo Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Resideo Technologies Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Resideo Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Resideo Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Resideo Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Resideo Technologies Inc delen.

Resideo Technologies Inc is gevestigd in Austin in US. Resideo Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. Michael Nefkens is de CEO van Resideo Technologies Inc.

Resideo Technologies Inc

Aandelen Resideo Technologies kopen

Koop Resideo Technologies Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Resideo Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Resideo Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Resideo Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Resideo Technologies.

Resideo Technologies koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $16,15 +0,06%
Handelsvolume 229.844
Openingskoers $16,14
Hoogste koers $16,36
Laagste koers $16,10
Koersbereik $0,26
Ticker REZI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Resideo Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Resideo Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $16,15 +0,06% 229.844 $16,14 $16,36 $16,10
23 november 2022 $16,15 +0,56% 358.252 $16,06 $16,21 $15,87
22 november 2022 $16,24 -0,79% 339.107 $16,37 $16,45 $16,13
21 november 2022 $16,20 +1,69% 507.303 $15,93 $16,37 $15,93
18 november 2022 $16,16 -3,58% 566.280 $16,76 $16,87 $16,06

Aandelen Resideo Technologies Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Resideo Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Resideo Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Resideo Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Resideo Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Resideo Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Resideo Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Resideo Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Resideo Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Resideo Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Resideo Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Resideo Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Resideo Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Resideo Technologies.

Resideo Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Resideo Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Resideo Technologies Inc?

De CEO van Resideo Technologies Inc is Michael Nefkens.

Wat is de actuele Resideo Technologies Inc aandelen koers?

Het Resideo Technologies Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $16,14, de hoogste koers was $16,36 en de laagste koers was $16,10. De slotkoers was $16,15 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Resideo Technologies Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Resideo Technologies Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Resideo Technologies Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Resideo Technologies Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Resideo Technologies Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Resideo Technologies Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Resideo Technologies Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Resideo Technologies Inc stijgen in 2022?

Gaat Resideo Technologies Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Resideo Technologies Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Resideo Technologies Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Resideo Technologies Inc aandelen kopen?

Resideo Technologies Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Resideo Technologies Inc aandelen kopen:

Andere aandelen