Regeneron Pharmaceuticals Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Regeneron Pharmaceuticals, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Regeneron Pharmaceuticals, wat de huidige verwachtingen zijn van Regeneron Pharmaceuticalsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Regeneron Pharmaceuticals. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Regeneron Pharmaceuticals, Inc. delen.

Regeneron Pharmaceuticals, Inc. is gevestigd in Tarrytown in US. Regeneron Pharmaceuticals telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Leonard Schleifer is de CEO van Regeneron Pharmaceuticals, Inc..

Regeneron Pharmaceuticals, Inc.

Aandelen Regeneron Pharmaceuticals kopen

Koop Regeneron Pharmaceuticals, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Regeneron Pharmaceuticals stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Regeneron Pharmaceuticals  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Regeneron Pharmaceuticals aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Regeneron Pharmaceuticals.

Regeneron Pharmaceuticals koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $765,42 +0,97%
Handelsvolume 588.902
Openingskoers $758,08
Hoogste koers $779,00
Laagste koers $758,08
Koersbereik $20,92
Ticker REGN
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Regeneron Pharmaceuticals koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Regeneron Pharmaceuticals over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $765,42 +0,97% 588.902 $758,08 $779,00 $758,08
7 december 2022 $764,27 +2,52% 565.791 $745,47 $767,74 $745,47
6 december 2022 $747,47 -0,51% 501.985 $751,28 $755,87 $744,81
5 december 2022 $755,45 -0,86% 531.072 $762,00 $765,49 $749,58
2 december 2022 $766,39 +1,84% 441.486 $752,52 $769,00 $752,00

Aandelen Regeneron Pharmaceuticals, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Regeneron Pharmaceuticals? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Regeneron Pharmaceuticals koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Regeneron Pharmaceuticals te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Regeneron Pharmaceuticals van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Regeneron Pharmaceuticals over de laatste 5 handelsdagen

Regeneron Pharmaceuticals aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Regeneron Pharmaceuticals koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Regeneron Pharmaceuticals nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Regeneron Pharmaceuticals

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Regeneron Pharmaceuticals koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Regeneron Pharmaceuticals in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Regeneron Pharmaceuticals. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Regeneron Pharmaceuticals.

Regeneron Pharmaceuticals aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Regeneron Pharmaceuticals: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Regeneron Pharmaceuticals, Inc.?

De CEO van Regeneron Pharmaceuticals, Inc. is Leonard Schleifer.

Wat is de actuele Regeneron Pharmaceuticals, Inc. aandelen koers?

Het Regeneron Pharmaceuticals, Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $758,08, de hoogste koers was $779,00 en de laagste koers was $758,08. De slotkoers was $765,42 en is daarmee met 0,15% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Regeneron Pharmaceuticals, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Regeneron Pharmaceuticals, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Regeneron Pharmaceuticals, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Regeneron Pharmaceuticals, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Regeneron Pharmaceuticals, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Regeneron Pharmaceuticals, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Regeneron Pharmaceuticals, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Regeneron Pharmaceuticals, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Regeneron Pharmaceuticals, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Regeneron Pharmaceuticals, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Regeneron Pharmaceuticals, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Regeneron Pharmaceuticals, Inc. aandelen kopen?

Regeneron Pharmaceuticals, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Regeneron Pharmaceuticals, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen