RE/MAX Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel RE/MAX Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van RE/MAX Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van RE/MAX Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor RE/MAX Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over RE/MAX Holdings Inc delen.

RE/MAX Holdings Inc is gevestigd in Denver in US. RE/MAX Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Adam Contos is de CEO van RE/MAX Holdings Inc.

RE/MAX Holdings Inc

Aandelen RE/MAX Holdings kopen

Koop RE/MAX Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de RE/MAX Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel RE/MAX Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de RE/MAX Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van RE/MAX Holdings.

RE/MAX Holdings koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $18,71 +1,24%
Handelsvolume 93.985
Openingskoers $18,48
Hoogste koers $18,95
Laagste koers $18,32
Koersbereik $0,63
Ticker RMAX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de RE/MAX Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen RE/MAX Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $18,71 +1,24% 93.985 $18,48 $18,95 $18,32
27 september 2022 $18,32 -2,55% 132.330 $18,80 $19,06 $18,25
26 september 2022 $18,58 +2,20% 177.579 $18,18 $18,72 $18,16
23 september 2022 $18,44 -0,97% 176.436 $18,62 $18,87 $17,97
22 september 2022 $18,95 -3,22% 137.239 $19,58 $19,58 $18,93

Aandelen RE/MAX Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van RE/MAX Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de RE/MAX Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van RE/MAX Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van RE/MAX Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel RE/MAX Holdings over de laatste 5 handelsdagen

RE/MAX Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de RE/MAX Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende RE/MAX Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van RE/MAX Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun RE/MAX Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van RE/MAX Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor RE/MAX Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van RE/MAX Holdings.

RE/MAX Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

RE/MAX Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van RE/MAX Holdings Inc?

De CEO van RE/MAX Holdings Inc is Adam Contos.

Wat is de actuele RE/MAX Holdings Inc aandelen koers?

Het RE/MAX Holdings Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $18,48, de hoogste koers was $18,95 en de laagste koers was $18,32. De slotkoers was $18,71 en is daarmee met 2,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om RE/MAX Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om RE/MAX Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van RE/MAX Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. RE/MAX Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de RE/MAX Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor RE/MAX Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van RE/MAX Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van RE/MAX Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat RE/MAX Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? RE/MAX Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van RE/MAX Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog RE/MAX Holdings Inc aandelen kopen?

RE/MAX Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je RE/MAX Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen