Raytheon Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Raytheon Technologies Corporation bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Raytheon Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Raytheon Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Raytheon Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Raytheon Technologies Corporation delen.

Raytheon Technologies Corporation is gevestigd in Waltham in US. Raytheon Technologies telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Gregory Hayes is de CEO van Raytheon Technologies Corporation.

Raytheon Technologies Corporation

Aandelen Raytheon Technologies kopen

Koop Raytheon Technologies Corporation aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Raytheon Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Raytheon Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Raytheon Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Raytheon Technologies.

Raytheon Technologies koers

Datum 28 maart 2023
Slotkoers $96,80 +0,01%
Handelsvolume 2.324.815
Openingskoers $96,79
Hoogste koers $97,12
Laagste koers $96,61
Koersbereik $0,51
Ticker RTX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Raytheon Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Raytheon Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 maart 2023 $96,80 +0,01% 2.324.815 $96,79 $97,12 $96,61
27 maart 2023 $96,91 -0,51% 3.591.736 $97,41 $97,41 $96,39
24 maart 2023 $96,44 +1,08% 4.712.359 $95,41 $96,68 $94,94
23 maart 2023 $96,00 -1,34% 4.352.097 $97,30 $97,45 $95,65
22 maart 2023 $96,70 -1,60% 4.042.104 $98,27 $98,56 $96,69

Aandelen Raytheon Technologies Corporation koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Raytheon Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Raytheon Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Raytheon Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Raytheon Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Raytheon Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Raytheon Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Raytheon Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Raytheon Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Raytheon Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Raytheon Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Raytheon Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Raytheon Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Raytheon Technologies.

Raytheon Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Raytheon Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Raytheon Technologies Corporation?

De CEO van Raytheon Technologies Corporation is Gregory Hayes.

Wat is de actuele Raytheon Technologies Corporation aandelen koers?

Het Raytheon Technologies Corporation-aandeel had op 28-03-2023 een openingskoers van $96,79, de hoogste koers was $97,12 en de laagste koers was $96,61. De slotkoers was $96,80 en is daarmee met 0,11% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Raytheon Technologies Corporation kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Raytheon Technologies Corporation te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Raytheon Technologies Corporation te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Raytheon Technologies Corporation wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Raytheon Technologies Corporation koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Raytheon Technologies Corporation ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Raytheon Technologies Corporation? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Raytheon Technologies Corporation stijgen in 2023?

Gaat Raytheon Technologies Corporation volgend jaar in de prijs omhoog? Raytheon Technologies Corporation is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Raytheon Technologies Corporation en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Raytheon Technologies Corporation aandelen kopen?

Raytheon Technologies Corporation aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Raytheon Technologies Corporation aandelen kopen:

Andere aandelen