Ranpak Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Ranpak Holdings Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Ranpak Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Ranpak Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Ranpak Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Ranpak Holdings Corp delen.

Ranpak Holdings Corp is gevestigd in Concord Township in US. Ranpak Holdings telt momenteel 600 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Omar Asali is de CEO van Ranpak Holdings Corp.

Ranpak Holdings Corp

Aandelen Ranpak Holdings kopen

Koop Ranpak Holdings Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Ranpak Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Ranpak Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Ranpak Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Ranpak Holdings.

Ranpak Holdings koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $5,71 +5,74%
Handelsvolume 374.391
Openingskoers $5,40
Hoogste koers $5,72
Laagste koers $5,27
Koersbereik $0,45
Ticker PACK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Ranpak Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Ranpak Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $5,71 +5,74% 374.391 $5,40 $5,72 $5,27
30 november 2022 $5,41 +5,25% 311.041 $5,14 $5,41 $5,00
29 november 2022 $5,15 -1,90% 230.917 $5,25 $5,38 $5,11
28 november 2022 $5,31 -3,45% 302.835 $5,50 $5,53 $5,27
25 november 2022 $5,64 +0,18% 86.903 $5,63 $5,71 $5,50

Aandelen Ranpak Holdings Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Ranpak Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Ranpak Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Ranpak Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Ranpak Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Ranpak Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Ranpak Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Ranpak Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Ranpak Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Ranpak Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Ranpak Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Ranpak Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Ranpak Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Ranpak Holdings.

Ranpak Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Ranpak Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Ranpak Holdings Corp?

De CEO van Ranpak Holdings Corp is Omar Asali.

Wat is de actuele Ranpak Holdings Corp aandelen koers?

Het Ranpak Holdings Corp-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $5,40, de hoogste koers was $5,72 en de laagste koers was $5,27. De slotkoers was $5,71 en is daarmee met 5,55% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Ranpak Holdings Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Ranpak Holdings Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Ranpak Holdings Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Ranpak Holdings Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Ranpak Holdings Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Ranpak Holdings Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Ranpak Holdings Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Ranpak Holdings Corp stijgen in 2022?

Gaat Ranpak Holdings Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Ranpak Holdings Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Ranpak Holdings Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Ranpak Holdings Corp aandelen kopen?

Ranpak Holdings Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Ranpak Holdings Corp aandelen kopen:

Andere aandelen