Qudian Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Qudian Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Qudian, wat de huidige verwachtingen zijn van Qudianen hoe de toekomst eruit zal zien voor Qudian. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Qudian Inc delen.

Qudian Inc is gevestigd in Xiamen in China (Mainland). Qudian telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Min Luo is de CEO van Qudian Inc.

Qudian Inc

Aandelen Qudian kopen

Koop Qudian Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Qudian stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Qudian  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Qudian aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Qudian.

Qudian koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $0,90 -2,85%
Handelsvolume 386.337
Openingskoers $0,93
Hoogste koers $0,93
Laagste koers $0,88
Koersbereik $0,05
Ticker QD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Qudian koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Qudian over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $0,90 -2,85% 386.337 $0,93 $0,93 $0,88
28 september 2022 $0,91 +4,98% 436.620 $0,87 $0,94 $0,86
27 september 2022 $0,89 -1,11% 663.377 $0,90 $0,94 $0,86
26 september 2022 $0,93 -1,69% 686.218 $0,95 $0,96 $0,91
23 september 2022 $0,91 +0,23% 849.840 $0,91 $0,94 $0,84

Aandelen Qudian Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Qudian? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Qudian koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Qudian te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Qudian van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Qudian over de laatste 5 handelsdagen

Qudian aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Qudian koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Qudian nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Qudian

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Qudian koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Qudian in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Qudian. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Qudian.

Qudian aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Qudian: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Qudian Inc?

De CEO van Qudian Inc is Min Luo.

Wat is de actuele Qudian Inc aandelen koers?

Het Qudian Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $0,93, de hoogste koers was $0,93 en de laagste koers was $0,88. De slotkoers was $0,90 en is daarmee met 1,46% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Qudian Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Qudian Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Qudian Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Qudian Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Qudian Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Qudian Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Qudian Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Qudian Inc stijgen in 2022?

Gaat Qudian Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Qudian Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Qudian Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Qudian Inc aandelen kopen?

Qudian Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Qudian Inc aandelen kopen:

Andere aandelen