Quanex Building Products Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Quanex Building Products Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Quanex Building Products, wat de huidige verwachtingen zijn van Quanex Building Productsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Quanex Building Products. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Quanex Building Products Corp delen.

Quanex Building Products Corp is gevestigd in Houston in US. Quanex Building Products telt momenteel werknemers en is actief in de sector Construction. William Griffiths is de CEO van Quanex Building Products Corp.

Quanex Building Products Corp

Aandelen Quanex Building Products kopen

Koop Quanex Building Products Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Quanex Building Products stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Quanex Building Products  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Quanex Building Products aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Quanex Building Products.

Quanex Building Products koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $23,97 -0,54%
Handelsvolume 46.349
Openingskoers $24,10
Hoogste koers $24,27
Laagste koers $23,96
Koersbereik $0,31
Ticker NX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Quanex Building Products koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Quanex Building Products over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $23,97 -0,54% 46.349 $24,10 $24,27 $23,96
23 november 2022 $23,98 -0,54% 78.183 $24,11 $24,23 $23,90
22 november 2022 $24,18 +1,09% 79.290 $23,92 $24,21 $23,87
21 november 2022 $23,75 -0,67% 80.334 $23,91 $24,09 $23,69
18 november 2022 $24,18 +0,08% 194.490 $24,16 $24,44 $23,71

Aandelen Quanex Building Products Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Quanex Building Products? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Quanex Building Products koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Quanex Building Products te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Quanex Building Products van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Quanex Building Products over de laatste 5 handelsdagen

Quanex Building Products aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Quanex Building Products koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Quanex Building Products nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Quanex Building Products

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Quanex Building Products koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Quanex Building Products in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Quanex Building Products. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Quanex Building Products.

Quanex Building Products aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Quanex Building Products: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Quanex Building Products Corp?

De CEO van Quanex Building Products Corp is William Griffiths.

Wat is de actuele Quanex Building Products Corp aandelen koers?

Het Quanex Building Products Corp-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $24,10, de hoogste koers was $24,27 en de laagste koers was $23,96. De slotkoers was $23,97 en is daarmee met 0,04% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Quanex Building Products Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Quanex Building Products Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Quanex Building Products Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Quanex Building Products Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Quanex Building Products Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Quanex Building Products Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Quanex Building Products Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Quanex Building Products Corp stijgen in 2022?

Gaat Quanex Building Products Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Quanex Building Products Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Quanex Building Products Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Quanex Building Products Corp aandelen kopen?

Quanex Building Products Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Quanex Building Products Corp aandelen kopen:

Andere aandelen