Public Service Enterprise Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Public Service Enterprise Group Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Public Service Enterprise Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Public Service Enterprise Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Public Service Enterprise Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Public Service Enterprise Group Inc. delen.

Public Service Enterprise Group Inc. is gevestigd in Newark in US. Public Service Enterprise Group telt momenteel 12.945 werknemers en is actief in de sector Utilities. Ralph Izzo is de CEO van Public Service Enterprise Group Inc..

Public Service Enterprise Group Inc.

Aandelen Public Service Enterprise Group kopen

Koop Public Service Enterprise Group Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Public Service Enterprise Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Public Service Enterprise Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Public Service Enterprise Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Public Service Enterprise Group.

Public Service Enterprise Group koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $59,88 -1,01%
Handelsvolume 2.504.968
Openingskoers $60,49
Hoogste koers $60,49
Laagste koers $59,34
Koersbereik $1,16
Ticker PEG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Public Service Enterprise Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Public Service Enterprise Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $59,88 -1,01% 2.504.968 $60,49 $60,49 $59,34
27 september 2022 $59,56 -2,63% 2.755.007 $61,17 $61,33 $59,26
26 september 2022 $60,80 -2,94% 2.926.857 $62,64 $62,86 $60,18
23 september 2022 $62,94 -0,49% 1.925.459 $63,25 $63,61 $62,09
22 september 2022 $63,97 -0,64% 1.724.556 $64,38 $64,40 $63,55

Aandelen Public Service Enterprise Group Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Public Service Enterprise Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Public Service Enterprise Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Public Service Enterprise Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Public Service Enterprise Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Public Service Enterprise Group over de laatste 5 handelsdagen

Public Service Enterprise Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Public Service Enterprise Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Public Service Enterprise Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Public Service Enterprise Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Public Service Enterprise Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Public Service Enterprise Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Public Service Enterprise Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Public Service Enterprise Group.

Public Service Enterprise Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Public Service Enterprise Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Public Service Enterprise Group Inc.?

De CEO van Public Service Enterprise Group Inc. is Ralph Izzo.

Wat is de actuele Public Service Enterprise Group Inc. aandelen koers?

Het Public Service Enterprise Group Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $60,49, de hoogste koers was $60,49 en de laagste koers was $59,34. De slotkoers was $59,88 en is daarmee met 0,54% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Public Service Enterprise Group Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Public Service Enterprise Group Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Public Service Enterprise Group Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Public Service Enterprise Group Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Public Service Enterprise Group Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Public Service Enterprise Group Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Public Service Enterprise Group Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Public Service Enterprise Group Inc. stijgen in 2022?

Gaat Public Service Enterprise Group Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Public Service Enterprise Group Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Public Service Enterprise Group Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Public Service Enterprise Group Inc. aandelen kopen?

Public Service Enterprise Group Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Public Service Enterprise Group Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen