Pros Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pros Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pros Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Pros Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pros Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pros Holdings Inc delen.

Pros Holdings Inc is gevestigd in Houston in US. Pros Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Andres Reiner is de CEO van Pros Holdings Inc.

Pros Holdings Inc

Aandelen Pros Holdings kopen

Koop Pros Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pros Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pros Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pros Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pros Holdings.

Pros Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $21,06 +1,06%
Handelsvolume 274.549
Openingskoers $20,84
Hoogste koers $21,51
Laagste koers $20,32
Koersbereik $1,19
Ticker PRO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pros Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pros Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $21,06 +1,06% 274.549 $20,84 $21,51 $20,32
7 december 2022 $20,69 -2,08% 248.595 $21,13 $21,15 $20,37
6 december 2022 $21,14 -5,71% 315.257 $22,42 $22,58 $21,11
5 december 2022 $22,66 -2,37% 572.354 $23,21 $23,56 $22,56
2 december 2022 $23,50 +2,53% 87.368 $22,92 $23,60 $22,85

Aandelen Pros Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pros Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pros Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pros Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pros Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pros Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Pros Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pros Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pros Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pros Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pros Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pros Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pros Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pros Holdings.

Pros Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pros Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pros Holdings Inc?

De CEO van Pros Holdings Inc is Andres Reiner.

Wat is de actuele Pros Holdings Inc aandelen koers?

Het Pros Holdings Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $20,84, de hoogste koers was $21,51 en de laagste koers was $20,32. De slotkoers was $21,06 en is daarmee met 1,79% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pros Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pros Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pros Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pros Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pros Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pros Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pros Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pros Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Pros Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Pros Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pros Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pros Holdings Inc aandelen kopen?

Pros Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pros Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen