Prestige Consumer Healthcare Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Prestige Consumer Healthcare Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Prestige Consumer Healthcare, wat de huidige verwachtingen zijn van Prestige Consumer Healthcareen hoe de toekomst eruit zal zien voor Prestige Consumer Healthcare. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Prestige Consumer Healthcare Inc delen.

Prestige Consumer Healthcare Inc is gevestigd in in . Prestige Consumer Healthcare telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Prestige Consumer Healthcare Inc.

Prestige Consumer Healthcare Inc

Aandelen Prestige Consumer Healthcare kopen

Koop Prestige Consumer Healthcare Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Prestige Consumer Healthcare stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Prestige Consumer Healthcare  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Prestige Consumer Healthcare aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Prestige Consumer Healthcare.

Prestige Consumer Healthcare koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $50,32 -0,22%
Handelsvolume 360.105
Openingskoers $50,43
Hoogste koers $50,73
Laagste koers $49,50
Koersbereik $1,23
Ticker PBH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Prestige Consumer Healthcare koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Prestige Consumer Healthcare over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $50,32 -0,22% 360.105 $50,43 $50,73 $49,50
22 september 2022 $50,75 +1,50% 280.858 $50,00 $50,83 $49,69
21 september 2022 $50,55 -1,27% 232.859 $51,20 $52,02 $50,55
20 september 2022 $50,90 -2,06% 390.318 $51,97 $52,19 $50,51
16 september 2022 $51,50 +0,98% 588.266 $51,00 $51,54 $50,71

Aandelen Prestige Consumer Healthcare Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Prestige Consumer Healthcare? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Prestige Consumer Healthcare koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Prestige Consumer Healthcare te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Prestige Consumer Healthcare van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Prestige Consumer Healthcare over de laatste 5 handelsdagen

Prestige Consumer Healthcare aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Prestige Consumer Healthcare koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Prestige Consumer Healthcare nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Prestige Consumer Healthcare

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Prestige Consumer Healthcare koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Prestige Consumer Healthcare in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Prestige Consumer Healthcare. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Prestige Consumer Healthcare.

Prestige Consumer Healthcare aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Prestige Consumer Healthcare: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Prestige Consumer Healthcare Inc?

De CEO van Prestige Consumer Healthcare Inc is .

Wat is de actuele Prestige Consumer Healthcare Inc aandelen koers?

Het Prestige Consumer Healthcare Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $50,43, de hoogste koers was $50,73 en de laagste koers was $49,50. De slotkoers was $50,32 en is daarmee met 0,85% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Prestige Consumer Healthcare Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Prestige Consumer Healthcare Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Prestige Consumer Healthcare Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Prestige Consumer Healthcare Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Prestige Consumer Healthcare Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Prestige Consumer Healthcare Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Prestige Consumer Healthcare Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Prestige Consumer Healthcare Inc stijgen in 2022?

Gaat Prestige Consumer Healthcare Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Prestige Consumer Healthcare Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Prestige Consumer Healthcare Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Prestige Consumer Healthcare Inc aandelen kopen?

Prestige Consumer Healthcare Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Prestige Consumer Healthcare Inc aandelen kopen:

Andere aandelen