Portland General Electric Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Portland General Electric Co bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Portland General Electric, wat de huidige verwachtingen zijn van Portland General Electricen hoe de toekomst eruit zal zien voor Portland General Electric. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Portland General Electric Co delen.

Portland General Electric Co is gevestigd in Portland in US. Portland General Electric telt momenteel werknemers en is actief in de sector Utilities. Maria Pope is de CEO van Portland General Electric Co.

Portland General Electric Co

Aandelen Portland General Electric kopen

Koop Portland General Electric Co aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Portland General Electric stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Portland General Electric  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Portland General Electric aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Portland General Electric.

Portland General Electric koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $47,53 +0,34%
Handelsvolume 800.640
Openingskoers $47,37
Hoogste koers $48,15
Laagste koers $46,85
Koersbereik $1,30
Ticker POR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Portland General Electric koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Portland General Electric over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $47,53 +0,34% 800.640 $47,37 $48,15 $46,85
27 september 2022 $46,79 -3,15% 541.723 $48,31 $48,55 $46,76
26 september 2022 $48,13 -1,57% 809.804 $48,90 $49,03 $47,67
23 september 2022 $49,08 -0,95% 570.614 $49,55 $49,55 $48,48
22 september 2022 $50,36 +0,76% 498.918 $49,98 $50,72 $49,72

Aandelen Portland General Electric Co koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Portland General Electric? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Portland General Electric koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Portland General Electric te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Portland General Electric van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Portland General Electric over de laatste 5 handelsdagen

Portland General Electric aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Portland General Electric koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Portland General Electric nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Portland General Electric

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Portland General Electric koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Portland General Electric in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Portland General Electric. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Portland General Electric.

Portland General Electric aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Portland General Electric: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Portland General Electric Co?

De CEO van Portland General Electric Co is Maria Pope.

Wat is de actuele Portland General Electric Co aandelen koers?

Het Portland General Electric Co-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $47,37, de hoogste koers was $48,15 en de laagste koers was $46,85. De slotkoers was $47,53 en is daarmee met 1,58% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Portland General Electric Co kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Portland General Electric Co te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Portland General Electric Co te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Portland General Electric Co wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Portland General Electric Co koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Portland General Electric Co ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Portland General Electric Co? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Portland General Electric Co stijgen in 2022?

Gaat Portland General Electric Co volgend jaar in de prijs omhoog? Portland General Electric Co is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Portland General Electric Co en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Portland General Electric Co aandelen kopen?

Portland General Electric Co aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Portland General Electric Co aandelen kopen:

Andere aandelen