Plymouth Industrial Reit Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Plymouth Industrial Reit Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Plymouth Industrial Reit, wat de huidige verwachtingen zijn van Plymouth Industrial Reiten hoe de toekomst eruit zal zien voor Plymouth Industrial Reit. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Plymouth Industrial Reit Inc delen.

Plymouth Industrial Reit Inc is gevestigd in in . Plymouth Industrial Reit telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Plymouth Industrial Reit Inc.

Plymouth Industrial Reit Inc

Aandelen Plymouth Industrial Reit kopen

Koop Plymouth Industrial Reit Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Plymouth Industrial Reit stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Plymouth Industrial Reit  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Plymouth Industrial Reit aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Plymouth Industrial Reit.

Plymouth Industrial Reit koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $17,29 +1,83%
Handelsvolume 355.223
Openingskoers $16,98
Hoogste koers $17,47
Laagste koers $16,69
Koersbereik $0,77
Ticker PLYM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Plymouth Industrial Reit koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Plymouth Industrial Reit over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $17,29 +1,83% 355.223 $16,98 $17,47 $16,69
27 september 2022 $16,92 -4,89% 253.313 $17,79 $17,82 $16,84
26 september 2022 $17,65 -4,65% 309.860 $18,51 $18,82 $17,24
23 september 2022 $18,88 -1,15% 161.428 $19,10 $19,25 $18,61
22 september 2022 $19,33 -1,23% 142.697 $19,57 $19,57 $19,01

Aandelen Plymouth Industrial Reit Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Plymouth Industrial Reit? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Plymouth Industrial Reit koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Plymouth Industrial Reit te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Plymouth Industrial Reit van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Plymouth Industrial Reit over de laatste 5 handelsdagen

Plymouth Industrial Reit aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Plymouth Industrial Reit koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Plymouth Industrial Reit nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Plymouth Industrial Reit

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Plymouth Industrial Reit koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Plymouth Industrial Reit in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Plymouth Industrial Reit. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Plymouth Industrial Reit.

Plymouth Industrial Reit aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Plymouth Industrial Reit: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Plymouth Industrial Reit Inc?

De CEO van Plymouth Industrial Reit Inc is .

Wat is de actuele Plymouth Industrial Reit Inc aandelen koers?

Het Plymouth Industrial Reit Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $16,98, de hoogste koers was $17,47 en de laagste koers was $16,69. De slotkoers was $17,29 en is daarmee met 2,19% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Plymouth Industrial Reit Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Plymouth Industrial Reit Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Plymouth Industrial Reit Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Plymouth Industrial Reit Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Plymouth Industrial Reit Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Plymouth Industrial Reit Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Plymouth Industrial Reit Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Plymouth Industrial Reit Inc stijgen in 2022?

Gaat Plymouth Industrial Reit Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Plymouth Industrial Reit Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Plymouth Industrial Reit Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Plymouth Industrial Reit Inc aandelen kopen?

Plymouth Industrial Reit Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Plymouth Industrial Reit Inc aandelen kopen:

Andere aandelen