Pinnacle West Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pinnacle West Capital Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pinnacle West Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Pinnacle West Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pinnacle West Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pinnacle West Capital Corp. delen.

Pinnacle West Capital Corp. is gevestigd in Phoenix in US. Pinnacle West Capital telt momenteel 6.292 werknemers en is actief in de sector Utilities. Jeffrey Guldner is de CEO van Pinnacle West Capital Corp..

Pinnacle West Capital Corp.

Aandelen Pinnacle West Capital kopen

Koop Pinnacle West Capital Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pinnacle West Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pinnacle West Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pinnacle West Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pinnacle West Capital.

Pinnacle West Capital koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $71,27 -1,00%
Handelsvolume 727.849
Openingskoers $71,99
Hoogste koers $72,02
Laagste koers $70,69
Koersbereik $1,33
Ticker PNW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pinnacle West Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pinnacle West Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $71,27 -1,00% 727.849 $71,99 $72,02 $70,69
22 september 2022 $72,70 +0,28% 524.524 $72,50 $73,37 $72,23
21 september 2022 $72,76 -1,24% 557.307 $73,67 $74,44 $72,75
20 september 2022 $73,31 -1,29% 593.581 $74,27 $74,40 $73,00
16 september 2022 $73,63 -0,11% 1.170.293 $73,71 $74,17 $73,33

Aandelen Pinnacle West Capital Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pinnacle West Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pinnacle West Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pinnacle West Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pinnacle West Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pinnacle West Capital over de laatste 5 handelsdagen

Pinnacle West Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pinnacle West Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pinnacle West Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pinnacle West Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pinnacle West Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pinnacle West Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pinnacle West Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pinnacle West Capital.

Pinnacle West Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pinnacle West Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pinnacle West Capital Corp.?

De CEO van Pinnacle West Capital Corp. is Jeffrey Guldner.

Wat is de actuele Pinnacle West Capital Corp. aandelen koers?

Het Pinnacle West Capital Corp.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $71,99, de hoogste koers was $72,02 en de laagste koers was $70,69. De slotkoers was $71,27 en is daarmee met 1,97% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pinnacle West Capital Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pinnacle West Capital Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pinnacle West Capital Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pinnacle West Capital Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pinnacle West Capital Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pinnacle West Capital Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pinnacle West Capital Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pinnacle West Capital Corp. stijgen in 2022?

Gaat Pinnacle West Capital Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Pinnacle West Capital Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pinnacle West Capital Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pinnacle West Capital Corp. aandelen kopen?

Pinnacle West Capital Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pinnacle West Capital Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen