Philip Morris International Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Philip Morris International Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Philip Morris International, wat de huidige verwachtingen zijn van Philip Morris Internationalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Philip Morris International. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Philip Morris International Inc delen.

Philip Morris International Inc is gevestigd in New York in US. Philip Morris International telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Andre Calantzopoulos is de CEO van Philip Morris International Inc.

Philip Morris International Inc

Aandelen Philip Morris International kopen

Koop Philip Morris International Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Philip Morris International stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Philip Morris International  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Philip Morris International aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Philip Morris International.

Philip Morris International koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $87,35 +0,08%
Handelsvolume 8.287.310
Openingskoers $87,28
Hoogste koers $87,83
Laagste koers $86,10
Koersbereik $1,73
Ticker PM
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Philip Morris International koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Philip Morris International over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $87,35 +0,08% 8.287.310 $87,28 $87,83 $86,10
27 september 2022 $87,02 -2,75% 7.067.769 $89,48 $90,13 $86,83
26 september 2022 $90,17 -1,36% 4.482.372 $91,41 $92,36 $90,05
23 september 2022 $91,79 -3,38% 5.287.896 $95,00 $95,16 $90,62
22 september 2022 $95,79 -0,61% 3.803.067 $96,38 $96,98 $95,26

Aandelen Philip Morris International Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Philip Morris International? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Philip Morris International koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Philip Morris International te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Philip Morris International van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Philip Morris International over de laatste 5 handelsdagen

Philip Morris International aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Philip Morris International koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Philip Morris International nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Philip Morris International

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Philip Morris International koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Philip Morris International in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Philip Morris International. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Philip Morris International.

Philip Morris International aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Philip Morris International: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Philip Morris International Inc?

De CEO van Philip Morris International Inc is Andre Calantzopoulos.

Wat is de actuele Philip Morris International Inc aandelen koers?

Het Philip Morris International Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $87,28, de hoogste koers was $87,83 en de laagste koers was $86,10. De slotkoers was $87,35 en is daarmee met 0,38% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Philip Morris International Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Philip Morris International Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Philip Morris International Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Philip Morris International Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Philip Morris International Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Philip Morris International Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Philip Morris International Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Philip Morris International Inc stijgen in 2022?

Gaat Philip Morris International Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Philip Morris International Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Philip Morris International Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Philip Morris International Inc aandelen kopen?

Philip Morris International Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Philip Morris International Inc aandelen kopen:

Andere aandelen