Pharming Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pharming Group N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pharming Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Pharming Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Pharming Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pharming Group N.V. delen.

Pharming Group N.V. is gevestigd in Leiden in Netherlands. Pharming Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Sijmen de Vries is de CEO van Pharming Group N.V..

Pharming Group N.V.

Aandelen Pharming Group kopen

Koop Pharming Group N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pharming Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pharming Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pharming Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pharming Group.

Pharming Group koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $11,94 -4,40%
Handelsvolume 4.384
Openingskoers $12,49
Hoogste koers $12,49
Laagste koers $11,80
Koersbereik $0,69
Ticker PHAR
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Pharming Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pharming Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $11,94 -4,40% 4.384 $12,49 $12,49 $11,80
7 december 2022 $12,00 -3,15% 1.415 $12,39 $12,39 $12,00
6 december 2022 $11,99 -6,77% 16.612 $12,86 $12,86 $11,31
5 december 2022 $13,50 +1,58% 7.005 $13,29 $13,63 $12,50
2 december 2022 $13,25 +7,90% 8.459 $12,28 $13,25 $12,28

Aandelen Pharming Group N.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pharming Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pharming Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pharming Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pharming Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pharming Group over de laatste 5 handelsdagen

Pharming Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pharming Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pharming Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pharming Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pharming Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pharming Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pharming Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pharming Group.

Pharming Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pharming Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pharming Group N.V.?

De CEO van Pharming Group N.V. is Sijmen de Vries.

Wat is de actuele Pharming Group N.V. aandelen koers?

Het Pharming Group N.V.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $12,49, de hoogste koers was $12,49 en de laagste koers was $11,80. De slotkoers was $11,94 en is daarmee met 0,50% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pharming Group N.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pharming Group N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pharming Group N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pharming Group N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pharming Group N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pharming Group N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pharming Group N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pharming Group N.V. stijgen in 2022?

Gaat Pharming Group N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Pharming Group N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pharming Group N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pharming Group N.V. aandelen kopen?

Pharming Group N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pharming Group N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen