PGT Innovations Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel PGT Innovations Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van PGT Innovations, wat de huidige verwachtingen zijn van PGT Innovationsen hoe de toekomst eruit zal zien voor PGT Innovations. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over PGT Innovations Inc delen.

PGT Innovations Inc is gevestigd in North Venice in US. PGT Innovations telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Jeffrey Jackson is de CEO van PGT Innovations Inc.

PGT Innovations Inc

Aandelen PGT Innovations kopen

Koop PGT Innovations Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de PGT Innovations stock koers van de afgelopen periode. Aandeel PGT Innovations  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de PGT Innovations aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van PGT Innovations.

PGT Innovations koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $20,49 +3,75%
Handelsvolume 569.701
Openingskoers $19,75
Hoogste koers $20,59
Laagste koers $19,55
Koersbereik $1,04
Ticker PGTI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de PGT Innovations koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen PGT Innovations over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $20,49 +3,75% 569.701 $19,75 $20,59 $19,55
27 september 2022 $19,33 +0,73% 405.024 $19,19 $19,40 $18,91
26 september 2022 $18,99 -2,06% 323.226 $19,39 $19,67 $18,92
23 september 2022 $19,40 -0,46% 357.523 $19,49 $19,57 $19,25
22 september 2022 $19,67 -2,67% 243.873 $20,21 $20,35 $19,65

Aandelen PGT Innovations Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van PGT Innovations? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de PGT Innovations koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van PGT Innovations te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van PGT Innovations van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel PGT Innovations over de laatste 5 handelsdagen

PGT Innovations aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de PGT Innovations koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende PGT Innovations nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van PGT Innovations

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun PGT Innovations koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van PGT Innovations in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor PGT Innovations. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van PGT Innovations.

PGT Innovations aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

PGT Innovations: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van PGT Innovations Inc?

De CEO van PGT Innovations Inc is Jeffrey Jackson.

Wat is de actuele PGT Innovations Inc aandelen koers?

Het PGT Innovations Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $19,75, de hoogste koers was $20,59 en de laagste koers was $19,55. De slotkoers was $20,49 en is daarmee met 6,00% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om PGT Innovations Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om PGT Innovations Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van PGT Innovations Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. PGT Innovations Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de PGT Innovations Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor PGT Innovations Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van PGT Innovations Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van PGT Innovations Inc stijgen in 2022?

Gaat PGT Innovations Inc volgend jaar in de prijs omhoog? PGT Innovations Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van PGT Innovations Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog PGT Innovations Inc aandelen kopen?

PGT Innovations Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je PGT Innovations Inc aandelen kopen:

Andere aandelen