Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras, wat de huidige verwachtingen zijn van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobrasen hoe de toekomst eruit zal zien voor Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras delen.

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras is gevestigd in Rio De Janeiro in Brazil. Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Maria Das Gracas Silva Foster is de CEO van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras.

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras

Aandelen Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras kopen

Koop Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras.

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $12,14 +1,34%
Handelsvolume 33.330.736
Openingskoers $11,98
Hoogste koers $12,23
Laagste koers $11,85
Koersbereik $0,39
Ticker PBR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $12,14 +1,34% 33.330.736 $11,98 $12,23 $11,85
28 september 2022 $12,26 -0,65% 37.504.901 $12,34 $12,35 $11,95
27 september 2022 $12,25 -0,89% 28.769.652 $12,36 $12,51 $12,19
26 september 2022 $12,16 -1,38% 39.167.558 $12,33 $12,48 $12,01
23 september 2022 $12,55 -5,28% 43.210.877 $13,25 $13,28 $12,47

Aandelen Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras over de laatste 5 handelsdagen

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras.

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras?

De CEO van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras is Maria Das Gracas Silva Foster.

Wat is de actuele Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen koers?

Het Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $11,98, de hoogste koers was $12,23 en de laagste koers was $11,85. De slotkoers was $12,14 en is daarmee met 0,98% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras stijgen in 2022?

Gaat Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras volgend jaar in de prijs omhoog? Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen kopen?

Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Petroleo Brasileiro S.A. Petrobras aandelen kopen:

Andere aandelen