Pennsylvania Real Estate Investment Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Pennsylvania Real Estate Investment Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Pennsylvania Real Estate Investment Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van Pennsylvania Real Estate Investment Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor Pennsylvania Real Estate Investment Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Pennsylvania Real Estate Investment Trust delen.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust is gevestigd in Philadelphia in US. Pennsylvania Real Estate Investment Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Joseph Coradino is de CEO van Pennsylvania Real Estate Investment Trust.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust

Aandelen Pennsylvania Real Estate Investment Trust kopen

Koop Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Pennsylvania Real Estate Investment Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Pennsylvania Real Estate Investment Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Pennsylvania Real Estate Investment Trust.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $3,09 -10,69%
Handelsvolume 70.706
Openingskoers $3,46
Hoogste koers $3,46
Laagste koers $3,05
Koersbereik $0,41
Ticker PEI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Pennsylvania Real Estate Investment Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $3,09 -10,69% 70.706 $3,46 $3,46 $3,05
28 september 2022 $3,54 +0,28% 51.426 $3,53 $3,63 $3,45
27 september 2022 $3,60 -6,98% 45.254 $3,87 $3,87 $3,55
26 september 2022 $3,60 -10,45% 31.473 $4,02 $4,02 $3,60
23 september 2022 $3,92 +7,99% 27.041 $3,63 $4,00 $3,62

Aandelen Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Pennsylvania Real Estate Investment Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Pennsylvania Real Estate Investment Trust over de laatste 5 handelsdagen

Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Pennsylvania Real Estate Investment Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Pennsylvania Real Estate Investment Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Pennsylvania Real Estate Investment Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Pennsylvania Real Estate Investment Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Pennsylvania Real Estate Investment Trust?

De CEO van Pennsylvania Real Estate Investment Trust is Joseph Coradino.

Wat is de actuele Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen koers?

Het Pennsylvania Real Estate Investment Trust-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $3,46, de hoogste koers was $3,46 en de laagste koers was $3,05. De slotkoers was $3,09 en is daarmee met 12,71% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Pennsylvania Real Estate Investment Trust kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Pennsylvania Real Estate Investment Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Pennsylvania Real Estate Investment Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Pennsylvania Real Estate Investment Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Pennsylvania Real Estate Investment Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Pennsylvania Real Estate Investment Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Pennsylvania Real Estate Investment Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Pennsylvania Real Estate Investment Trust stijgen in 2022?

Gaat Pennsylvania Real Estate Investment Trust volgend jaar in de prijs omhoog? Pennsylvania Real Estate Investment Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Pennsylvania Real Estate Investment Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen kopen?

Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Pennsylvania Real Estate Investment Trust aandelen kopen:

Andere aandelen