Peabody Energy Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Peabody Energy Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Peabody Energy, wat de huidige verwachtingen zijn van Peabody Energyen hoe de toekomst eruit zal zien voor Peabody Energy. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Peabody Energy Corp. delen.

Peabody Energy Corp. is gevestigd in St Louis in US. Peabody Energy telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Glenn Kellow is de CEO van Peabody Energy Corp..

Peabody Energy Corp.

Aandelen Peabody Energy kopen

Koop Peabody Energy Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Peabody Energy stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Peabody Energy  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Peabody Energy aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Peabody Energy.

Peabody Energy koers

Datum 9 juni 2023
Slotkoers $20,01 +1,21%
Handelsvolume 4.070.044
Openingskoers $19,77
Hoogste koers $20,56
Laagste koers $19,61
Koersbereik $0,95
Ticker BTU
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Peabody Energy koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Peabody Energy over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 juni 2023 $20,01 +1,21% 4.070.044 $19,77 $20,56 $19,61
8 juni 2023 $19,80 -1,44% 3.437.353 $20,09 $20,37 $19,49
7 juni 2023 $20,01 +2,99% 4.822.404 $19,43 $20,23 $19,43
6 juni 2023 $19,42 +3,85% 2.705.943 $18,70 $19,55 $18,62
5 juni 2023 $18,98 -0,89% 2.819.144 $19,15 $19,47 $18,84

Aandelen Peabody Energy Corp. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Peabody Energy? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Peabody Energy koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Peabody Energy te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Peabody Energy van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Peabody Energy over de laatste 5 handelsdagen

Peabody Energy aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Peabody Energy koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Peabody Energy nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Peabody Energy

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Peabody Energy koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Peabody Energy in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Peabody Energy. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Peabody Energy.

Peabody Energy aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Peabody Energy: Veelgestelde vragen

Wat zeggen experts over de Peabody Energy Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Peabody Energy Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Peabody Energy Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Peabody Energy Corp. stijgen in 2023?

Gaat Peabody Energy Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? Peabody Energy Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Peabody Energy Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Peabody Energy Corp. aandelen kopen?

Peabody Energy Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Peabody Energy Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen