Paramount Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Paramount Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Paramount Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Paramount Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Paramount Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Paramount Group Inc delen.

Paramount Group Inc is gevestigd in New York in US. Paramount Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Albert Behler is de CEO van Paramount Group Inc.

Paramount Group Inc

Aandelen Paramount Group kopen

Koop Paramount Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Paramount Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Paramount Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Paramount Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Paramount Group.

Paramount Group koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $6,11 -1,61%
Handelsvolume 1.099.551
Openingskoers $6,21
Hoogste koers $6,26
Laagste koers $6,08
Koersbereik $0,18
Ticker PGRE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Paramount Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Paramount Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $6,11 -1,61% 1.099.551 $6,21 $6,26 $6,08
1 december 2022 $6,28 -3,83% 1.616.749 $6,53 $6,65 $6,25
30 november 2022 $6,52 +2,68% 2.389.770 $6,35 $6,53 $6,29
29 november 2022 $6,39 +2,40% 1.175.864 $6,24 $6,40 $6,17
28 november 2022 $6,21 -1,11% 971.025 $6,28 $6,37 $6,20

Aandelen Paramount Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Paramount Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Paramount Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Paramount Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Paramount Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Paramount Group over de laatste 5 handelsdagen

Paramount Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Paramount Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Paramount Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Paramount Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Paramount Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Paramount Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Paramount Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Paramount Group.

Paramount Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Paramount Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Paramount Group Inc?

De CEO van Paramount Group Inc is Albert Behler.

Wat is de actuele Paramount Group Inc aandelen koers?

Het Paramount Group Inc-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $6,21, de hoogste koers was $6,26 en de laagste koers was $6,08. De slotkoers was $6,11 en is daarmee met 2,71% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Paramount Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Paramount Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Paramount Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Paramount Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Paramount Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Paramount Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Paramount Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Paramount Group Inc stijgen in 2022?

Gaat Paramount Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Paramount Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Paramount Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Paramount Group Inc aandelen kopen?

Paramount Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Paramount Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen